Залишки від мила можна застосувати з користю: 4 практичні лайфхаки

25 травня 2022, 03:40
Не викидайте маленькі шматочки, які у вас залишилися від твердого мила.
Залишки від мила можна застосувати з користю: 4 практичні лайфхаки
Залишки від мила можна застосувати з користю / скріншот

Незважаючи на великий достаток рідкого мила, досвідчені господині віддають перевагу кусковому. Маленькі шматочки, які від нього залишаються можна використовувати з користю.

Домашня мочалка

Зшийте з махрового рушника невелику мочалку з кишенею, в який ви будете вкладати обмилки: при використанні відправляйте під струмінь і намилюється.

Рідке мило

Із залишків твердого мила готують "корисний" рідкий засіб, яке застосовують для миття рук або господарських потреб.

відео дня

Необхідно обмилки розламати на шматочки або натерти на тертці. Далі засипати стружки в дозатор, залишаючи вільною 1/3 частину флакона. Слідом залити мильні крихти окропом і щільно закрити. Тверді шматочки будуть розчинятися кілька днів, в цей період ємність необхідно регулярно струшувати, щоб рідина всередині активно перемішувалася.

Мило в колготках для саду

Брудні від садівництва і роботи в гаражі руки можна мити оригінально. Підвісьте біля крана на дачі старі колготки, в які ви будете кидати обмилки; намилюйте руки цими залишками мила прямо крізь колготки: це і мочалка, і намилювання відразу. І ви не забрудните брудними руками звичайне мило в мильниці.

Ароматизатор

Залишки мильних брусків можна перетворити в Саморобний ароматизатор. Одяг, рушники та постільна білизна, які довгий час лежать в шафі, втрачають свіжість і приємний запах.

читайте такожЯк швидко і якісно відмити духовку від жиру і нагаруАроматне мило врятує ситуацію. Обмилки висушують і поміщають в тканинні мішечки, які викладають на полиці шаф або між білизни. Також такі ароматизатори не тільки позбавлять від затхлості, але і відлякають моль та інших комах.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти