Найближчі дні виявлять переможця: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

24 серпня 2022, 05:32оновлено 24 серпня 2022, 16:26
Поразка Росії у війні прописана в гороскопах Залужного і Путіна, стверджує Влад Росс.
Астролог розповів, коли буде звільнений Херсон і зруйнований Кримський міст
Капітуляція Росії близько / Колаж УНІАН, Reuters

Війна з Росією не затягнеться на роки, і вже з серпня Україна почне здобувати перемоги. Більше того, капітуляція Росії не за горами. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, що склав гороскоп України до Дня її Незалежності.

Після того, як у серпні з'єдналися Марс і Уран, агресія, інтенсивність обстрілів, та й війна в цілому повинні піти на спад, вважає астролог. За його словами, саме з останнього місяця літа Україна почне перемагати.

За прогнозом астролога, вже восени можна очікувати припинення обстрілів українських міст.

"Обстріли можуть припинитися в листопаді, коли Марс, планета війни, стане ретроградним. Листопад-грудень – найкращий час для того, щоб закінчити будь-які перестрілки і бомбардування. А вже на початку 2023 року можлива капітуляція Росії", – зазначив Влад Росс.

Астролог запевнив, що незважаючи на те, що періодично лунають прогнози про те, що війна в Україні затягнеться на кілька років, для цього немає жодних підстав, це малоймовірно.

"Чекаємо ретроградності Марса в листопаді-грудні. Плюс з 1 січня 2023 року Сатурн, планета великого нещастя, перестане петляти по Місяцю в домі інфраструктури і фінансів у гороскопі України. Це означає, що Росія відступить і більше не буде перетворювати на руїни наші будинки та інфраструктуру після 1 січня", – вважає Росс.

За словами астролога, на швидку капітуляцію Росії вказує два фактори. По-перше, поєднання Юпітера і Марса в гороскопі головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

"Юпітер вказує на перемогу, а Марс – планета військових дій. І це станеться в лютому-березні 2023 року", – пояснив Влад Росс.

По-друге, вважає астролог, в гороскопі Володимира Путіна теж є вказівка на швидку поразку Росії.

"У гороскопі Путіна планета великого нещастя і повалення Сатурн зійдеться з планетою влади Юпітер, і станеться це теж у лютому-березні 2023 року. Тому Путін, максимум, може протриматися до початку наступного року", – вважає Росс.

Тому перемога України– не за горами, резюмує астролог.

"Україна однозначно переможе у війні. Ми знищимо цього Гітлера ХХІ століття", – додав він.

Крім того, астролог стверджує, що на Україну чекає абсолютна перемога у війні, в результаті чого вдасться повністю відновити територіальну цілісність української держави.

"Ми повністю повернемо Донбас, Запорізьку, Херсонську, Харківську області, а в подальшому шляхом переговорів повернемо і Крим. Крим у будь-якому випадку буде нашим, тому що нова влада в Росії ухвалить рішення про повернення Криму Україні, щоб домогтися зняття санкцій із Росії", – зазначив Влад Росс.

Однак при цьому астролог застеріг, що залишок серпня, як і місяць у цілому – найнебезпечніший період в сенсі ракетних ударів, застосування ядерної або хімічної зброї Росією проти України.

"Оскільки все вирішиться в серпні, і стане зрозуміло, хто переможе у війні, можна очікувати прильотів ракет, застосування атомної та хімічної зброї саме в цьому місяці. З серпня-вересня Україна невідворотно почне перемагати. У серпні-вересні Україна звільнить Херсон і завдасть удару по Кримському мосту. А після звільнення Херсона стане очевидно, що Україна перемогла остаточно і безповоротно", – підкреслив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив, що Крим повернеться в Україну в найближчому майбутньому, причому Росія віддасть його сама.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти