Звільнення країни і сильна армія: як сонячне затемнення 30 квітня відіб'ється на ситуації в Україні

21 квітня 2022, 17:15
Положення Юпітера в Сонці може принести удачу, а Уран свідчить про озброєння.
сонячне затемнення 2022
Сонячне затемнення 30 Квітня 2022 / ua.depositphotos.com

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 року може виявитися переломним моментом у війні України проти РФ.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповідає астролог Валентина Віттрок. Вона зазначила, що часткове сонячне затемнення, яке відбудеться 23:27 за Києвом, повторює затемнення 19 квітня 2004 року.

Того дня сталося кілька важливих подій, які віддзеркалюють те, що відбувається сьогодні. Зокрема виведення військ Іспанії з Іраку, смерть гендиректора Макдональдса і обговорення міністрів Фінляндії та Естонії взаємодію поліції двох країн і російський економічний форум в Лондоні.

відео дня

Астролог зазначає, що в гороскопі України сонячне затемнення проходить по дому інформації та обговорювання процесів.

"Затемнення проходить в 11-му градусі Тільця яким управляє Прозерпіна - планета трансмутація і зараз Прозерпіна акуратно висить на Плутоні (планета війни) України, причому в руйнівному Чорноморському градусі. Поруч із з'єднанням Сонце / Місяць знаходиться натальний Уран який робить до транзитного Урану позитивний аспект, Уран це технології і зброя", - зазначає Віттрок.

Прогресивні карти в день затемнення свідчать про те, що Юпітер стоятиме на сонці України. Це хороший знак, так як Юпітер - планета удачі.

читайте такожСонячне затемнення в квітні 2022: коли відбудеться і чого від нього очікувати

Марс і Сонце будуть перебувати в будинку війни, а сонце, в свою чергу, в руйнівному градусі Терезів.

"Ми маємо в прогресіях два руйнівних градуси: 1-й Терезів і 19-й Скорпіона там, де стоїть прогресивний Плутон - Бог війни, сказати, що це схоже на затишшя? Можливо, і знову ж варто пам'ятати, що затемнення в будинку підписання документів", підкреслює астролог.

Фахівець зазначає, що сонячне затемнення в квітні 2022 стане днем закладки історичної програми країни. Після цього піде звільнення країни від багаторічної рабської залежності.

"Україна позиціонує себе як держава з сильною, згуртованою армією, здатною протистояти другій армії світу, український народ згуртований як ніколи і показує приклад іншим країнам", - підсумувала Віттрок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти