Облітатимуть вас стороною: як легко позбутися ос

17 липня 2023, 10:05
850
Ми розповімо, як позбутися ос народними засобами і не тільки.
Як легко позбутися ос
Як легко позбутися від ос / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube, pixabay.com

Літо - час радості та відпочинку на свіжому повітрі. Однак, разом із теплими днями, з'являються і деякі небажані гості, такі як оси. Ми розповімо, як легко позбутися ос.

Чого бояться бджоли та оси?

Настирливі комахи здатні зіпсувати настрій і перетворити відпочинок на кошмар. Спробуйте використовувати аромати ефірних олій м'яти, чайного дерева, гвоздики або лаванди. Розпиліть їх навколо місць, де зазвичай з'являються оси, щоб відлякати їх.

Як позбутися від ос народними засобами?

Вікові методи боротьби з осами можуть бути простими і ефективними. Наприклад, суміш оцту і води може бути використана в якості природного відлякувача. Розмістіть цю суміш у невеликих ємностях навколо вашої території, щоб відлякати ос.

відео дня

Що буде, якщо розорити осине гніздо?

Розорення осиних гнізд може бути небезпечним і викликати агресію комах. Найкраще звернутися до професійних служб, які займаються видаленням осиних гнізд, щоб уникнути можливих укусів і небезпечних ситуацій.

Оси в будинку прикмета: якщо у вашому будинку з'явився осиний вулик, то забобони тлумачать цей знак як позитивний. Вважається, що оси, обравши в якості нового житла вашу ділянку або балкон, дарують вам якесь благословення — будь то фінансове благополуччя або довгоочікуване поповнення в родині.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти