Від пледів до декору: як з користю використовувати старі непотрібні футболки

4 травня 2023, 02:02
1354
Ми розібралися, які цікаві речі можна зробити зі старих футболок, і яким чином їх можна використовувати.
Як використовувати старі футболки
Як використовувати старі футболки / скріншот YouTube

Старі футболки не варто поспішати викидати в смітник, адже вони можуть стати відмінним матеріалом для різних проектів з ремонту та декорування будинку, модного одягу та аксесуарів.

Створення футболочної ляльки

Старі футболки можуть стати відмінним матеріалом для створення забавних іграшок у вигляді ляльок. Все, що потрібно зробити, це нарізати футболку на шматочки різних форм і розмірів, і використовувати їх для складання ляльки.

Саморобні килимки і покривала

Старі футболки можна використовувати для створення оригінальних килимків і покривал. Для цього потрібно нарізати футболки на смужки і скручувати їх в товсті мотузки. Потім, мотузки можна переплітати один з одним, створюючи унікальний дизайн килимка або покривала.

відео дня

Подушки і пледи

Старі футболки можуть стати відмінним матеріалом для створення оригінальних подушок і пледів. Для цього потрібно нарізати футболки на шматочки і зшити їх разом, щоб вийшов цілісний шматок тканини. Потім, можна використовувати цей шматок для створення креативної подушки або пледа.

Нове життя для старого одягу

Старі футболки можна використовувати для створення нового одягу. Наприклад, зі старих футболок можна зробити болеро, топи, сукні або спідниці. Для цього потрібно нарізати футболки на потрібні шматки і зшити їх відповідно до обраного шаблону.

Декоративні аксесуари

Старі футболки можуть стати відмінним матеріалом для створення декоративних аксесуарів, таких як сумки, браслети, кольє і т.д. для цього потрібно нарізати футболки на шматочки і використовувати їх для створення унікального дизайну аксесуарів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти