Від замкнутості до остраху невідомого: як дізнатися характер за формою пальців рук

27 січня 2023, 17:09
Кожна частина нашого тіла може приховувати ті чи інші риси характеру. Знаючи про це, можна навчитися "читати" людей.
рука
Як за формою середнього пальця дізнатися характер людини / фото ua.depositphotos.com

Ні для кого не секрет, що всі люди мають різний характер і різну зовнішність. Здавалося б, що це зовсім різні речі, які не мають нічого спільного. Однак риси обличчя, міміка, особливості тіла і навіть жести можуть вказати на те, якою насправді є людина.

Виявляється, що розповісти про характер може навіть форма пальців. Саме середній палець може вказати на слабкі і сильні сторони людини.

Розгляньте уважно свій середній палець і виберіть ту форму, яка, на вашу думку, найбільше підходить для вас. Після цього ви можете прочитати в матеріалі, що вона означає.

форма середнього пальця
Як за формою середнього пальця дізнатися характер людини / Pinterest

Пряма форма

Якщо ваш середній палець має пряму форму, то це може свідчити про те, що ви досить таємнича людина. Ви обожнюєте фразу: "Хочеш розсмішити Бога – розкажи йому про свої плани". Саме тому ви не будете розповідати всім підряд про свої мрії, бажання і плани, а мовчки будете досягати бажаного.

Ви не будете відкривати свою душу першому зустрічному і можете довіритися лише найближчим людям. Ви чесна, добра і неймовірно проста людина з чудовим почуттям гумору. У вас досить мало друзів, тому що ви не переслідуєте кількість, якість для вас важлива. Заради близьких людей ви готові навіть пожертвувати собою і своїми інтересами.

"Гостра" незграбна форма

Люди з таким пальцем стають найкращими друзями і партнерами у відносинах. Ви неймовірно вірна і віддана людина, якщо це стосується вашої коханої людини, рідних або кращих друзів. Якщо ви дійсно любите людину, то будете робити все, щоб цей вогонь ставав лише сильнішим. Ви будете розчинятися в людині.

До того ж ви трудоголік, який просто не зможе заснути, якщо буде розуміти, що залишилися якісь невирішені питання або недороблена робота. У вас розвинені творчі здібності і вам дуже легко знаходити спільну мову навіть з незнайомцями. Ви відкриті для нового, але завжди ставите на перше місце любов і сім'ю.

"Шишкувата" форма

Вас легко збити з пантелику, якщо застати зненацька. Однак цей стан тримається мінімальний час, потім ви берете себе в руки і легко вирішуєте проблеми. Ви природжений дипломат, якому з легкістю вдається вирішити будь-які суперечки. Ви поважаєте думку інших і ніколи не переходите межі дозволеного. Навмисно ви ніколи не скривдите співрозмовника.

Однак є нюанс, який заважає вам досягати висот. Ви та людина, яка боїться ризикувати і братися за складні завдання. Вас огортає страх тільки через те, що ви не знаєте чого від цього очікувати. Вам потрібно навчитися пам'ятати, що ви все зможете подолати, головне повірити в свої сили і зробити перший крок.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти