"Запекла війна буде до серпня": астролог назвав, коли ЗСУ очистять від окупантів Україну

8 червня 2022, 16:27
Україна несподівано для всіх увійде до Криму, говорить у своєму прогнозі Росс.
гороскоп для України
Гороскоп для України / ua.depositphotos.com, pixabay

Відомий астролог Влад Росс розповів, що активні бойові дії триватимуть до серпня цього року. Причому в цей час буде "вогняна", дуже запекла війна.

"Переговори, сприятливі для України, можуть початися не раніше 1 серпня. Тому до цієї дати - ніяких розмов з Кремлем і Путіним. Це пов'язано з тим, що переломний момент на фронті на користь України відбудеться, коли Марс з'єднається з Ураном, а білий місяць – з Місяцем в гороскопі нашої країни. Тоді українські війська зможуть піти в контрнаступ. А це - липень", - говорить Росс Главреду.

За його словами, в липні стане зрозуміло, що ми женемо росіян з усіх боків і в усіх напрямках. Україна поверне Донбас, очистить від окупантів Харківщину.

"Більш того, в цей час може не стати Чорноморського флоту РФ – він може бути знищений ракетами, які будуть надані Заходом Україні. Можливо, тут зіграють свою роль протикорабельні ракети Гарпун, передані Україні. Був Чорноморський флот - і не стало. Був Кримський міст - і не стало його. Моста не буде. І Крим не буде російським", - додав астролог.

Україна несподівано для всіх увійде до Криму, говорить у своєму прогнозі Росс.

"Правда, після цього почнеться протистояння, і Путін не на жарт стане загрожувати ядерною зброєю. Але тут же його можуть повалити. Загалом, липень-серпень обіцяють бути дуже цікавими", - сказав астролог.

За його словами, в листопаді бої зупиняться, конфлікт буде заморожений, а потім і зовсім врегульований.

читайте також"Буде масивний удар": екстрасенс назвав найнебезпечніші міста України, які чекає загроза

Гороскоп для України

Астролог Влад Росс зазначає, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, яких порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти