Опік гнівом хазяйки: топ-5 жіночих імен, чиї власниці мають владний характер

5 січня 2023, 09:21оновлено 6 січня 2023, 09:21
Є думка - мовляв, Україна - країна сильних і вольових жінок у стилі Марусі Кайдашихи. Ось добірка імен, чиї власниці, як правило, з владним характером.
Жінка
Топ-5 жіночих, чиї власниці мають владний характер / Margy Crane / Top Lists / flickr.com

Лариса. Її внутрішній стрижень таке відчуття, зроблений з титану. І завжди прагне грати першу скрипку - і в любові, і в роботі, і просто в соціальних зв'язках. Правда, іноді і її стиль "пані" дає тріщину. І вона намагається стати ласкавою і ніжною кішечкою. Але триває це, як правило, недовго. І її очі знову блищать сталевим відтінком, а в голосі звучать металеві нотки.

Олександра. З дитинства постраждалі від пісні "Олександра, Олександра" - це місто наш з тобою "з мелодрами"Москва сльозам не вірить". Може, тому Саші зазвичай виростають владними, категоричними, вимогливими і прямолінійними жінками. Люблять працювати і взагалі амібіціозни, але терпіти не можуть домашньо-кухонне рабство. Дуже принципові і не терплять обману. І щиро піклується про благополуччя сім'ї – постійно задаючи напрямок розвитку і даючи вказівки.

Оксани. Ксюші - жінки, як правило, активні, рішучі, прямолінійні, комунікабельні. У них міцна воля та сильний розум. Зазвичай вони не бажають нікого образити. Але свої особисті межі обстоюють дуже чітко. І для того завжди обмірковують кожен крок. У досягненні цілей Оксани зазвичай розумні, горді і наполегливі. У господарстві - дуже економні. Завжди дбають про дітей - так, що справа доходить аж до гіперопіки.

Жінка, Індія

Тетяна. У перекладі з латинської мови це ім'я перекладається як − упорядниця, засновниця. Але під зовнішньою оболонкою няші-соромки зазвичай прихований потужний холеричний темперамент. Тетяна – товариська, рішуча, артистична. Має уроджений татант організатора. У одвічному виборі між синицею в руках і журавлем у небі однозначно вибере перше. Дуже високо цінує міцний та затишний сімейний побут.

Ірина. Рішуча і емоційна. З гарним почуттям гумору. Миттєво приймає рішення на основі інтуїції. Добре знаходить спільну мову з тваринами (в першу чергу – з собаками). У ній цікаво поєднуються командирські замашки з чарівністю і ласкою. Іноді Іри люблять розігрувати любовні драми, а також обожнюють легкий флірт. Проблеми в сім'ї завжди намагається вирішити в зародку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти