Пальчики оближеш: як смачно посмажити цвітну капусту – дивовижні трюки

14 липня 2023, 16:25
2694
Главред розповідає, як приготувати цвітну капусту в клярі на сковороді, щоб готову страву змели зі столу за кілька хвилин.
цветная капуста
Як смачно посмажити цвітну капусту? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Цвітна капуста – це справжній скарб для нашого організму, адже вона багата на різноманітні вітаміни та мінерали. Крім того, цвітна капуста – це ідеальний вибір для тих, хто бажає підтримувати здорову вагу, адже цей овоч має низьку калорійність. Главред розповідає, як приготувати цвітну капусту в клярі на сковороді, щоб готову страву змели зі столу за кілька хвилин.

Процес приготування цвітної капусти доволі простий, проте варто звернути увагу на деякі нюанси. У багатьох господинь може виникнути питання, чи потрібно варити цвітну капусту перед тим, як смажити. Досвідчені кулінари радять перед обсмажуванням відварювати овоч у підсоленій воді.

Скільки хвилин треба варити цвітну капусту перед обсмажуванням? Варити капусту довго не потрібно, вистачить 5-ти хвилин, аби вона дійшла до стану напівготовності. А вже під час обсмажування цвітна капуста повністю дійде до готовності.

відео дня

Як правильно смажити цвітну капусту в клярі: покрокова інструкція

Щоб смажена цвітна капуста вийшла просто неперевершеною, потрібно приготувати смачний кляр. Для цього нам знадобиться 1-2 яйця, сухий кріп (1 чайна ложка), сіль та перець (за смаком). Всі ці інгредієнти потрібно перемішати.

Після цього обвалюємо цвітну капусту спочатку у яєчній суміші, а потім у панірувальних сухарях.

Далі кладемо цвітну капусту на сковороду та обсмажуємо на соняшниковій олії.

Скільки часу смажити цвітну капусту на сковороді? На це у вас піде приблизно 5 хвилин. Обсмажуйте упродовж 2-3 хвилин капусту спочатку з одного боку, а решту часу відведіть на обсмажування капусти з іншого боку. Коли капуста матиме золотистий колір, можете забирати її зі сковороди та пригощати рідних.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти