"Панін теж з цього починав": Кіркоров з величезним псом підірвав соцмережі

31 травня 2021, 11:26оновлено 31 травня 2021, 21:49
Російський виконавець і продюсер Філіп Кіркоров розбурхав шанувальників незвичайним фото.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / instagram.com/fkirkorov/

Шоумен Філіп Кіркоров відрізняється незавидним зростом вище середнього, що вже давно стало легендою російського шоу бізнесу. Також артист часто демонструє почуття гумору, яке буквально не знає кордонів.

Зараз Кіркоров вирішив поіронізувати, і поділився кадром зі своїм новим другом - величезним пуделем, який стоячи на задніх лапах може дістати до плеча співакові.

"Фінальний весняний вікенд 2021 в компанії нових друзів! А взагалі моя найкраща роль по життю - дресирувальник! Звертайтеся - дресирую артистів, сучок і кабелів. Дорого. Дзвонити директору. Запис на літо 2021 відкрита", - підписав Кіркоров фото, на якому в яскравій куртці і неймовірних кедах майже танцює з пуделем.

відео дня

Шанувальники артиста відразу ж активно відреагували на такий перфоменс, і в тон його жартівливого підпису почали жартувати над Філіпом - згадали Артемона з дитячої казки, і навіть іншого російського артиста, який потрапив у скандал з собаками.читайте такожMaruv і Кіркоров зняли кліп Komilfo з медсестрами і психлікарнею

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / instagram.com/fkirkorov/

"Оце новина, псів і сучок дресирує король естради Філіп Бедросович", "Панін теж з цього починав","Веселенькі літні канікули когось очікують", "Ось це Артемон!", "Спасибі, сам то дресирування піддаєшся?",- пишуть в коментарях.

Раніше український продюсер пояснив, чому Філіп Кіркоров так "вріс" у Євробачення, і майже щороку когось продюсує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти