Великодня перевірка на IQ: мережу "розірвала" нова головоломка

11 квітня 2023, 14:13
51549
Справитися із завданням потрібно за 7 хвилин. Якщо впоралися раніше - значить ваш IQ дуже високий.
Пасхальна головоломка
Пасхальна головоломка / Mirror.co.uk

Оптичні ілюзії - це чудовий спосіб підтримувати активність мозку, коли він намагається розглянути та виявити зображення, яке приховано серед інших елементів.

Але, як пише Mirror.co.uk, дуже часто вони можуть бути складними, оскільки нелегко "просканувати" зображення в таких найдрібніших деталях, щоб швидко знайти те, що ховається.

Ось чому головоломки можуть бути чудовим способом перевірити рівень IQ, оскільки мозку потрібна достатня кількість логічного мислення, щоб подолати ілюзію.

відео дня

І ось ця нова головоломка нічим не відрізняється: чим швидше ви знайдете захований об'єкт, тим вище ваш рівень IQ.

Оскільки Великдень не за горами, у цієї головоломки навіть є частка актуальності, адже полювати доведеться за крашанками.

Дизайнер і продавець Prestigious Textiles випустили цю ілюзію, яка містить дуже маленьке яйце, заховане серед стебел евкаліпта, на одній зі своїх найбільш продаваних моделей тканини.

Однак знайти маленьке яйце набагато простіше сказати, ніж зробити, і в середньому це займає у людей сім хвилин і 26 секунд.

Якщо ви зможете помітити яйце за цей час, то ваш IQ може бути найвищим.

Отже, щоб дати вам підказку - спробуйте поглянути на нижню половину зображення і подивіться, чи виділяється щось особливо у формі яйця.

Пасхальна_головоломка_відповідь
Пасхальна_головоломка_відповідь / Mirror.co.uk

Нагадаємо, раніше любителі головоломок ламали голову над конкретною оптичною ілюзією, яка пропонує вам знайти три червоних дротика, захованих на картинці, повної мішеней дартс.

Раніше Главред також публікував головоломку, яка вимагає бути максимально уважними, адже потрібно буде знайти всіх 16 тигрів, які заховані на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти