Перець буде найсоковитішим і солодким: топ-5 врожайних сортів

16 березня 2023, 15:11оновлено 7 квітня 2023, 14:40
Ми підібрали 5 сортів, які люблять всі дачники. Кущі будуть валитися від кількості плодів.
Перець буде найсоковитішим і солодким: топ-5 врожайних сортів
Сорти найсолодших і врожайних перців / фото instagram/@fruktoviugolok_

Багато дачників вже всерйоз почали готуватися до сезону розсад і городів. Адже так приємно, коли можна зібрати зі своєї грядки все саме стигле, смачне, соковите і красиве. А головне - безкоштовно.

Одним з варіантів для відмінного врожаю є перець. Однак сортів буває неймовірно багато, але далеко не всі подарують вам багатий урожай і солодкий смак перцю.

Ми виділили 5 найкращих варіантів для посадки, щоб отримати врожайні кущі і соковитий урожай.

відео дня

Гібрид Джеміні

Цей сорт є високопродуктивним гібридом. Він починає плодоносити вже через 72-78 днів після висадки розсади в грунт. З одного такого куща часом можна зібрати 25-30 перців. Плоди мають яскраво-жовте забарвлення і найоптимальнішим буде вирощування в теплиці або парнику. Досвідчені дачники стверджують, що 10 тепличних кущів можуть замінити 30-40 ґрунтових.

Клаудіо

Це дуже ранній гібрид, який дозріває вже через 72-80 днів з моменту висадки. Цей сорт має масивні червоні кубовидні плоди. Вони досить соковиті і м'ясисті, адже товщина стінки досягає 10-15 мм. Цей сорт може перенести посуху.

Рафаела

Це дуже ранній сорт з червоними товстостінними плодами. Шкурка там також досить щільна. Такі перці відмінно підійдуть для приготування під дією температури.

Белла Віста

Такий перець буде дозрівати довше попередні-105-110 днів. Цей сорт вважається середньораннім гібридом. У плодів щільна шкірка, а їх довжина в середньому досягає 7-8 сантиметрів. За рахунок щільної шкіри він також стане відмінним варіантом в разі термообробки. Вага такого плоду найчастіше становить 120-150 г.

Микита

Цей сорт дозріває дуже рано і має тонкостінні плоди. Перці цього сорту мають помаранчевим відтінком. Вони відомі своїм неймовірним смаком і ароматом. Такі плоди відмінно підійдуть для свіжих салатів.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти