Перехід Меркурія в знак Тільця 7-12 травня: кому зі знаків варто бути обережними

28 квітня 2022, 20:29
Трьом знакам зодіаку слід стримати гординю і піти назустріч своїй другій половинці.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022 - перехід Меркурія може вплинути на три знаки зодіаку / depositphotos.com/

Перехід Меркурія в сузір'я Тільця і початок його ретроградного руху може стати непростим часом для трьох представників зодіакального кола. У цей період збільшується ймовірність конфліктів і сварок з найближчими людьми.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків пощастить зміцнити матеріальне становище і досягти кар'єрних висот, а хто зустріне свою другу половинку і отримає довгоочікувану пропозицію.

Період входження Меркурія в сузір'я Тільця може виявитися складним для відносин і особистого життя трьох знаків зодіаку. Необхідно зберігати спокій і не піднімати гострі теми, щоб не зачепити почуттів улюблених людей.

відео дня

Терези

Терези у відносинах завжди звикли відстоювати свою точку зору до останнього. Однак в цей період така правота може позначитися на відносинах не найкращим чином. Ваше бажання вийти переможцем з конфлікту може привести до розставання. Тому краще звернути увагу на назрівають у вашому союзі проблеми і поговорити по душах зі своїм партнером.

Скорпіон

Скорпіони ті ще любителі подраматизувати і прикрасити реальність, щоб змусити партнера діяти в своїх інтересах. Однак під час переходу Меркурія потрібно трохи зменшити оберти і знизити інтенсивність. Перестаньте робити з мухи слона і докладіть всіх зусиль, щоб прийти до компромісу, який би влаштовував обидві сторони. Уміння слухати може стати ключем до успіху.

Риби

Рибам в цьому періоді потрібно більше прислухатися до власних бажань. Зрозуміти, чого ви дійсно хочете і правильно розставити пріоритети. Це може допомогти вирішити проблеми, які нещодавно виникли у відносинах і зміцнити союз. Ваше самовдоволення навпаки, може привести до небажаних ситуацій. Щоб уникнути розставання необхідно відверто поговорити з коханими і розставити все по поличках.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти