"Перелом у війні буде у вересні": астролог назвала період перемоги України і крах для Росії

2 серпня 2022, 10:41
Коли закінчиться війна в Україні і настане крах для РФ.
війна, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

2023 рік для України стане ковтком свіжого повітря і початком світанку. Астролог і екстрасенс Анна Єфремова пише, що Україні варто вистояти до лютого наступного року.

"До лютого 2023 року навколо президента скупчаться зрадники і маніпулятори, це для нього небезпечний період, так як ці упирі можуть спробувати повалити главу держави будь-яким способом! Наше завдання цього не допустити! В України є шанс перемогти тільки в тандемі з Зеленським", - говорить астролог.

Гороскоп для України

Як пише астролог, захоплення Києва не відбудеться, що б окупанти не робили.

"Наприкінці вересня 2022 відключиться вкрай несприятлива планетарна комбінація для України і настане переломний момент у війні! Але напруга зберігається до кінця 2022", - говорить Єфремова.

Вже з 7-го лютого 2023 року Україна потрапляє під сприятливий вплив Юпітера і це дасть країні дуже хороші шанси у всіх починаннях.

"Це як благословення згори. І шанс здобути перемогу", - повідомила вона.

Завдання українців витримати і вистояти будь-яку ціну до лютого 2023.

"Ті, хто не в країні, при можливості переселіться до весни 2023, якщо не можете, то не раніше жовтня - листопада повертайтеся, це мінімум. Всі, хто в країні, готуємося до зими заздалегідь", - каже астролог.

Крах для Росії

"У 2023-2024 рік стане для Росії вкрай складним, ізоляція, лиха, величезна ймовірність військового конфлікту всередині країни, економічна криза, велика смертність. Ситуація в якій опиниться Путін буде поетапно погіршуватися. У 2022 я смерті не бачу, але все, що з ним буде відбуватися пізніше, буде однозначно тільки йому на шкоду", - повідомила екстрасенс.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти