Перестануть працювати: чому гроші категорично не можна зберігати в спальні

4 листопада 2022, 19:00
Вважається, що гроші, які лежать на одному місці, перестають працювати та втрачають свою енергетику.
Перестануть працювати: чому гроші категорично не можна зберігати в спальні
Чому не можна зберігати гроші в спальні / ua.depositphotos.com

Багато хто звик відкладати гроші на "чорний день" або ж на якусь дорогу покупку. Та мало хто знає, як правильно зберігати гроші, щоб вони примножувались.

Мова піде не про те, в якому банку вищий депозитний відсоток. Гроші можна зберігати і вдома. Але виявляється, що в жодному разі не можна їх залишати у спальній кімнаті. Це може негативно відобразитись на фінансовому становищі сім'ї.

Вважається, що у спальні гроші починають "лінуватися" та "спати", бо це місце відпочинку. Гроші люблять рух. Коли вони просто лежать, то втрачають свою силу та перестають працювати.

відео дня

До того ж вони починають віддавати свою негативну енергетику. Це може навіть впливати на здоров'я. Якщо людина зберігає гроші під подушкою або у постільній білизні, то ймовірно, вона може страждати безсонням або прокидатися з головним болем чи без настрою.

Де краще зберігати гроші

Гроші повинні працювати. Чудовий результат вони приносять, коли купюри постійно задіяні та перебувають у круговороті.

Краще не зберігати заощадження біля вхідних дверей, бо через них проходить токсична енергія. Гроші потрібно тримати у спеціальному місці - потайному сейфі в робочому кабінеті або у шкатулці з замочком.

Схованку краще створити у південно-східній або східній частині кімнати. Разом з купюрами можна зберігати коштовності та кредитні картки. Зі сховища постійно потрібно брати купюри та поповнювати його новими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти