Планам Путіна не судилося збутися: астролог розповів, що буде з Північним потоком-2

9 жовтня 2021, 07:10оновлено 9 жовтня 2021, 12:14
Влад Росс стверджує, що введення в експлуатацію ПП-2 мало що змінить для України, а тому українській ГТС не загрожують проблеми.
Астролог запевнив, що в України не буде особливих проблем через Північний потік-2
Астролог вважає, що Північний потік-2 не виправдає сподівань Путіна / Reuters

Російський президент Володимир Путін не зможе поховати газотранспортну систему України за допомогою Північного потоку-2. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За прогнозами астролога, планам Путіна "насолити" Україні за допомогою ПП-2 не судилося збутися, а завадять цьому ті політичні сили, які прийшли до влади в Німеччині в результаті недавніх виборів. Росс упевнений, що новим канцлером Німеччини стане соціал-демократ Олаф Шольц, а коаліцію його політична сила створить із "зеленими".

"Німецькі "зелені" ніколи не допустять, щоб газ до Німеччини на 100% постачався Північним потоком-2. Тим більше, один із судів Німеччини заборонив постачати в країну газ тільки з Росії – російського газу може бути лише 50%. Тому, незважаючи на те, що Путін не полишає спроб покінчити з Україною не миттям, так катанням, він не зможе поховати українську ГТС", – запевнив Влад Росс.

Більше того, астролог стверджує, що Путін може не дожити до запуску повноцінної роботи ПП-2, тому що 7 жовтня у російського президента включився надзвичайно складний річний гороскоп.

"Контракт з Україною – до 2024 року, він може просто не дожити. Тож нашій ГТС нічого не слід боятися, вона буде працювати й надалі. При цьому обсяги газу, які транспортуються через неї, зменшуватися не будуть, а будуть тільки рости", – зазначив Росс.

Що ж стосується можливості підвищення тарифів на газ для населення України, то астролог прогнозує, що цього не відбудеться найближчим часом.

"Ціни на газ для українців якщо і злетять, то тільки після нового року. Якщо ж раптом це станеться, то "слуг" можуть і знести внаслідок тарифного майдану. Тобто, якщо влада наважиться на підвищення тарифів в листопаді-грудні, для неї це може створити великі проблеми, оскільки ці два місяці – найбільш вибухонебезпечний період у плані протестів у цьому році, тому що Марс буде рухатися Домом влади в гороскопі України. А певні політичні сили тільки й чекають приводу, щоб вийти на майдан, влаштувати революцію і змести Зеленського", – розповів Влад Росс.

Тож до нового року, на думку астролога, українці можуть не переживати через зростання тарифів на газ.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти