Пластичний хірург розповів, які операції найпопулярніші серед українок

26 січня 2022, 15:20
За словами відомого пластичного хірурга Дмитра Слоссера, легко можна скласти топ-3 операцій, які найчастіше замовляють українські жінки.
Дівчата
Пластичний хірург розповів, які операції найпопулярніші серед українок / ua.depositphotos.com

Відомий пластичний хірург і заслужений лікар України Дмитро Слоссер, відповідаючи на запитання читача під час чату на Главреді, в деталях розповів які операції найбільш затребувані серед українських жінок.

"Операції, що користуються найбільшим попитом, різняться залежно від країни. Це обумовлено культурними відмінностями народів. Так, наприклад, в Бразилії існує культ красивих форм, в першу чергу, пишних сідниць, і там регулярно проводяться конкурси найкрасивіших сідниць. Крім того, з деякими народами у нас не культурні, а генетичні відмінності. Наприклад, у японок груди традиційно менш розвинена, ніж у українок. В українських дівчат генетично груди хороші, тому у нас, напевно, навіть більше, ніж в інших країнах, затребувані операції по зменшенню і підтяжці грудей. Також у японців специфічна форма носа, а тому в Японії затребувана операція з підняття спинки носа і активно використовуються імпланти", − говорить він.

За словами Слоссера, легко можна скласти топ-3 операцій, які найчастіше замовляють українські жінки.

відео дня

"Традиційно в Україні затребувані серед жінок три операції:

1) пластика грудей – причому і збільшення, і зменшення, найчастіше груди збільшують; 2) блефаропластика, тобто пластика повік; 3) ринопластика, тобто пластика носа", − підсумував хірург.

читайте такожДвійники Путіна: пластичний хірург пояснив, як відрізнити справжнього президента РФ від "копії"

Нагадаємо, раніше розповів, чи робила легендарний український політик Юлія Тимошенко пластичні операції.

"Всі публічні люди, які повинні постійно десь виступати і бути на виду, змушені вдаватися, як мінімум, до "уколів краси", а часто і до пластичних операцій", - сказав хірург.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти