Переможні битви і прорив фронту: астролог Влад Росс назвав вдалі дні квітня-травня для ЗСУ

5 квітня 2023, 07:12
За словами Влада Росса, найближчим часом буде кілька періодів, коли дії української армії будуть приречені на успіх.
Астролог Влад Росс спрогнозував звільнення Бахмута від російських окупантів і назвав дати
Астролог Влад Росс передбачив дати, коли відбудеться "бомбічний прорив" на фронті, і на ЗСУ чекатиме успіх / Главред

У квітні та травні 2023 року Збройні сили України зможуть досягти блискучих результатів у боротьбі з російськими окупантами, і для успішних дій українських захисників буде кілька вкрай сприятливих періодів до початку літа. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перший "зоряний час" для ЗСУ, за словами астролога, зараз у самому розпалі, і пов'язаний він із переходом Плутона в знак Водолія, який стався ще 23 березня і буде залишатися там аж до 19 січня 2044 року. Плутон, як відомо, є символом смерті та руйнування, а Водолій – це знак, під впливом якого перебуває Росія, відповідно, така комбінація буде нести Російській Федерації невдачі, поразки і руйнування.

"Ми бачимо концентрацію українських військ біля Бахмута, приблизно 80-тисячне угруповання. За моїми прогнозами, ми візьмемо Бахмут. І саме зараз якраз на цьому напрямку починається великий контрнаступ ЗСУ", – зазначив Влад Росс.

Також сприятлива для української армії ситуація, за прогнозом астролога, складеться поблизу сонячного затемнення 20 квітня.

"У цей час буде можливим несподіваний прорив Збройними силами України фронту. Вони покажуть російським окупантам, де раки зимують. Найпотужніший, просто бомбічний прорив може статися якраз в аурі цього затемнення – 15-25 квітня", – запевнив Влад Росс.

Крім того, астролог вважає, що звільненню окупованих територій сприятиме і ретроградний Меркурій, який стане таким 21 квітня.

"На ретроградному Меркурії ми зможемо повертати землі, які захопила Росія. Повернення завжди найкраще робити, коли Меркурій "задкує назад". У цій ситуації ретроградність буде програватися тільки на нашу користь", – пояснив Росс.

У травні 2023 року також буде кілька сприятливих для українських захисників днів, зазначив астролог.

"Ці дні будуть поблизу місячного затемнення, яке відбудеться 5 травня. Вдалими для ЗСУ датами будуть 4-9 травня. Вони можуть принести українській армії важливі рішення та прориви", – прогнозує Влад Росс.

Астролог додав, що саме в травні Путін може усвідомити, що Росія програє війну, і відчує себе щуром, загнаним у кут, і цей момент буде неймовірно небезпечним.

"Саме тоді Путін може застосувати тактичну ядерну зброю", – застеріг Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив результат війни Росії та України та назвав місяць, коли пройде парад перемоги в Києві. Крім того, Влад Росс спрогнозував ймовірність застосування Росією ядерної зброї у війні проти України і розповів, що Путін приховує про ядерний арсенал.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти