У моді біла жіноча сорочка: з чим носити цей важливий елемент гардеробу влітку

5 липня 2021, 22:52
Білосніжна сорочка вабить, немов маяк у нічному океані, й заворожує. Саме тому, попри простоту, у неї величезна армія прихильниць у всьому світі.

Найкраща річ у нашому гардеробі - та, за допомогою якої можна створити багато різних образів, або на яку можна поставити головну ставку. І біла сорочка, без перебільшення, є таким собі ідеалом - для тих, хто обмірковує кожну деталь ансамблю, вона справжня знахідка.

Біла сорочка - вічна класика, яку кілька десятиліть тому жінки запозичили безпосередньо з гардеробу чоловіків. І в їх шафі сталося справжнє диво - сорочка не тільки прижилася, але й у буквальному сенсі розцвіла. Ми не про колір, а про форму.

Сьогодні сорочка біла жіноча стала вільною, витонченою, ефектною, незвичайною і дуже привабливою: білосніжна, вона вабить, немов маяк у нічному океані, й заворожує. Саме тому, попри простоту і лаконічність, у білої сорочки величезна армія прихильниць у всьому світі.

Найбільшою перевагою білої сорочки є її універсальність. Вона відмінно може трансформуватися з ділового образу в легкий, повсякденний і творчий, і в кожному випадку виглядає вона приголомшливо.

Створювати стильні образи з білою сорочкою дуже просто. Головне, звертайте увагу на деякі деталі.

Зокрема, бавовняні сорочки - найнадійніші, особливо у хвилини відпочинку.

А ось атласні або шовкові сорочки – це сама елегантність, тому вони ідеально пасують для ділового або урочистого образу.

Спеціально для тих, хто обожнює дивувати, і для кого одяг – це можливість самовиразитися, створено сорочки білі жіночі різноманітних силуетів. Це можуть бути також моделі з об'ємними рукавами, які просто неможливо не помітити - усі романтичні та м'які натури зазвичай від таких варіантів у захваті!

читайте такожУ моду на літо 2021 увійшли милі сарафани з 90-х, в які не можна не закохатисяТакож білі жіночі сорочки - порятунок для тих, хто сповідує мінімалізм у всьому – вони як ніщо інше красномовно демонструють ставлення до життя і чистоту мислення.

Як правило, якісні білі сорочки життєздатні роками, і вони ніколи не виходять з моди. Крім того, навіть для тих, хто любить купувати тільки трендові речі, біла сорочка є відмінною ланкою, яка зв'язує різні деталі модного образу.

Біла сорочка жіноча - з чим носити

Для тих, хто хоче носити сорочку у професійному середовищі, бавовняна сорочка зі штанами може бути відмінним варіантом. А взуття може скорегувати тон вашого вбрання, роблячи його більш чи менш офіційним.

Щоб розслабитися й отримати сучасний і невимушений образ, поєднуйте білу сорочку з джинсами або навіть шортами.

Модні білі жіночі сорочки
Модні білі жіночі сорочки / Instagram

Білу сорочку можна сміливо поєднувати зі спідницями – вийде неповторний жіночний образ. До того ж біла сорочка може стати чимось на кшталт накидки в дуеті з сукнею, або топом з тими ж шортами.

читайте такожУ моду на літо 2021 повернулися незвичайні босоніжки-стрінги в стилі 90-хА якщо ви обожнюєте прикраси, і різні намиста – це ваше друге "я", то біла сорочка стане для вас незамінною основою, полотном, на якому вся ця краса по-справжньому розквітне.

Модні білі жіночі сорочки
Модні білі жіночі сорочки / Instagram

У 2021 році білі сорочки жіночі теж дуже популярні – улюблений паблік модниць Instagram забитий фотографіями сорочок, які стали чудовою основою безлічі стильних образів. Особливий попит мають білі сорочки оверсайз. У нашій фотогалері ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти