Чому їсти сало корисно для здоров'я - пояснення дієтолога

7 вересня 2021, 01:10
Від сала, каже дієтолог, можна відмовитися виключно в тому випадку, якщо щоденний раціон людини містить продукти, які багаті на корисні жири.
Сало
Чому їсти сало корисно для здоров'я - пояснення дієтолога / УНІАН

Постійно їсти сало - корисно для організму. Про це розповіла дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Фахівець підкреслила, що організм потребує жирів, а в салі якраз присутні корисні для організму. Норма споживання - один грам на кілограм маси тіла.

"Якщо їсти сало щодня по 20-30 грамів максимум, то це покриє потребу в жирах природного походження. Але 30 грамів жиру в день - це дуже мало. Від сала можна відмовитися в тому випадку, якщо в щоденний раціон включені інші містять корисні жири продукти", — розповіла Фус.

відео дня

Крім того, дієтолог звернула увагу на те, що сало, як і інші продукти, необхідно вживати в нормальній кількості. У разі нестачі поживних речовин вкрай сповільнюється метаболізм і, як наслідок, збільшується маса тіла.

читайте такожСало лікує хвороби і додає розуму-вчені

Нагадаємо, раніше відомий лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла Главреду, що сало - корисний продукт, якщо воно було приморожено, але не засолено. Експерт говорила, що варене і копчене сало не вважається корисним.

Довідка. Холестерин - органічна сполука, яка міститься в клітинних мембранах всіх тварин, вона не розчиняється у воді, пише Вікіпедія.В енциклопедії говориться, що холестерину немає, зокрема, в рослинах і в грибах

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти