Чому господині не викидають упаковку від яєць: 5 способів застосувати її з користю

8 листопада 2022, 10:53
Упаковку від яєць можна використовувати в побуті. Ми зібрали найкращі лайфхаки.
Лоток від яєць
Як з користю використовувати упаковку від яєць / скріншот YouTube

При покупці магазинних яєць ви отримуєте в "подарунок" лоток, який ні в якому разі не потрібно викидати. Йому можна знайти корисне застосування в побуті.

Дешева годівниця для птахів

Якщо на кухні залишилася порожня коробка з-під яєць, не варто викидати її, адже туди можна помістити корм для птахів. Таку саморобну годівницю можна повісити на дерево за допомогою мотузки, і вона буде радувати пернатих ласощами.

Бокс для зберігання ремонтних дрібниць

Якщо для гаєчок, шурупів або болтів не виходить знайти надійне місце, стане в нагоді ця коробка. У кожне з відділень можна помістити різні кріплення, які вже не загубляться.

відео дня

Підставка для ноутбука

Погана робота ноутбука може бути пов'язана з його перегрівом, чого можна уникнути завдяки такій підставці, яка дозволити повітрю циркулювати. Крім цього, якщо у вас постійна сидяча робота за комп'ютером, за допомогою підставки можна поміняти висоту його розташування, що дозволить не сутулитися.

Палітра з коробки для яєць

Якщо потрібно щось намалювати, а під рукою немає палітри, можна замість неї використовувати коробку з-під яєць. За рахунок відділень фарби не буде розтікатися і не буде необхідності в дорогій палітрі.

Трафарет з яєчних лотків

Використовуйте яєчну упаковку як трафарет на підготовленій до посадки землі. Просто натискайте яєчні клітини приблизно з однаковою силою.

В результаті у вас вийде готова грядка з рівномірно розподіленими посадочними лунками. Вам залишиться тільки покласти в кожну по насінню, присипати їх зверху землею і акуратно розрівняти поверхню.

Найзручніше працювати відразу з трьома контейнерами. Редис сійте в 2 ряди (по 1 насінині в кожне поглиблення), морква в 2 ряди (по 1-2 насінини в кожну лунку), буряк – через одне поглиблення в шаховому порядку.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти