Чому люди не викидають пляшки з-під пива: що з них роблять

22 травня 2023, 09:11оновлено 22 травня 2023, 10:19
Можливості творчості з пляшками з-під пива нескінченні. Ми розповімо тільки про деякі з них.
Як повторно використовувати пляшки з пивом
Як повторно використовувати пляшки з-під пива / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Пляшки з-під пива, які зазвичай викидають у смітник, можуть стати цінними ресурсами для творчих ідей і корисних лайфхаків.

Ми знайшли кілька цікавих способів повторного використання скляних пляшок, які допоможуть вам заощадити гроші та спростити ваше життя.

Садівництво

Порожні пляшки можуть стати чудовими горщиками для рослин. Наповніть їх ґрунтом і посадіть в них квіти, трави або навіть овочі. Завдяки прозорим стінкам пляшки, ви зможете спостерігати за корінням рослин і контролювати їх розвиток.

відео дня

Декоративні елементи

Пляшки з-під пива можна використовувати для створення унікальних декоративних елементів. Зафарбуйте їх в яскраві кольори або прикрасьте красивими візерунками і використовуйте в якості ваз, свічкових свічників або навіть як елементів настільного декору.

Зберігання

Пляшки з-під пива прекрасно підходять для зберігання дрібних предметів. Вони можуть використовуватися в якості контейнерів для канцелярського приладдя, кухонного приладдя, дрібних запасних частин і багато чого іншого. Просто залиште кришку або замініть її на кришку з дозатором для зручності.

Крафтові проекти

Пляшки з пивом ідеально підходять для різних крафтових проектів. Вони можуть бути використані для створення унікальних світильників, підставок для свічок, підвісних садів або навіть мініатюрних тераріумів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти