Чому не варто пити багато рослинних настоянок - відповідь нарколога

20 серпня 2021, 03:40
У розпал пандемії COVID-19, каже нарколог, багато людей кинулися зміцнювати здоров'я рослинними настоянками. Але це точно небезпечно для тіла.
Настоянка
Чому не варто пити багато рослинних настоянок - відповідь нарколога / ua.depositphotos.com

На тлі пандемії коронавірусної інфекції підвищився інтерес до рослинних настоянками, оскільки деякі люди сподіваються зміцнити своє здоров'я завдяки корисним властивостям натуральних компонентів таких препаратів. Однак, як каже відомий медик-нарколог Євген Брюн, застосовувати рослинні настоянки потрібно з великою обережністю, повідомляє Радіо Супутник.

"Є певні міфи про те, що спиртові настоянки тих чи інших лікарських засобів допомагають при тих чи інших захворюваннях. На жаль, світ рослин настільки великий і неоднозначний, що потрібно володіти великим мистецтвом для того, щоб вибрати саме ту рослину і саме ту лікарську форму, щоб цей лікарський засіб допомогло. Трав'яні збори так не працюють, вони не б'ють по якійсь одній мішені, вони б'ють по площах і не завжди потрапляють, а іноді разом з користю завдають шкоди. Особливо, якщо це спиртові настоянки", – сказав він.

читайте такожСклянки на стіл: нарколог розповів, чим загрожує запій під час карантину

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики-дослідники з Університету штату Джорджія заявили - біг і вправи з гантелями мають велике значення для того, щоб підтримувати тіло в хорошій формі.

Однак, такі види навантажень ще й дуже ефективні для того, щоб зберігати повністю фізичне і ментальне здоров'я.

Пізніше вчені розповіли, що вживання підлітками рослинних масел, багатих омега-6 - жирними кислотами, може завдати шкоди їхньому здоров'ю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти