Чому не можна робити ганчірки зі старих речей: власника одягу атакують нещастя

27 квітня 2023, 22:05
Один із найпопулярніших способів позбутися старого одягу може обернутися бідою для людини, яка ці речі носила.
Старые вещи, старая одежда, тряпки, уборка, мытье полов
Чому не можна робити ганчірки зі старих речей/ ua.depositphotos.com

Напевно, у кожного вдома завалялася певна кількість старих речей, які уже точно не одягатимуться. Бажаючи "дати їм друге життя", дехто навмисно їх не викидає, а планує у подальшому використовувати як ганчірки. Проте не усім відомо, чи можна старі речі різати на ганчірки, і чим це може обернутися для їхнього власника.

Насправді, згідно з народним прикметами, не рекомендується пускати на ганчірки предмети особистого гардеробу або речі когось із членів сім’ї. Вважається, що одяг, який упродовж тривалого часу ми носимо на собі, вбирає велику частину нашої енергетики.

Якщо ж потім ганчіркою з такого одягу витирати пил чи мити підлогу, збираючи на неї бруд та сміття, це може принести нещастя колишньому власнику речі. Вважається, що бруд, який потрапив на таку ганчірку, буде спричиняти погіршення аури людини, яка колись носила цей одяг.

відео дня

Чому не можна використовувати дитячі речі на ганчірки

Таке ж саме правило поширюється і на дитячий одяг. Не варто пускати на ганчірки кофтинку або футболку, з якої ваша дитина уже виросла. Згідно з прикметами вважається, що таким чином є ризик позбавити дитину успіху та щастя. Натомість до вашого сина чи доньки може причепитися бідність та різні нещастя.

Як правильно викидати старі речі

Але як же тоді вчинити з непотрібним одягом? Звісно, кожен з нас вирішує сам, чи вірити у різні забобони. Але якщо для вас важливо не порушувати прикмети, тоді краще не пускати старий одяг на ганчірки, а позбутися від нього іншим способом. Наприклад, можна роздати його рідним та друзям або ж передати тим, хто потребує таких речей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти