Чому не можна мити підлогу ввечері: обернеться бідою для всієї сім’ї

13 квітня 2023, 13:50
Наші предки вірили, що не можна прибирати вдома ввечері та вночі, адже таким чином є ризик накликати проблеми та хвороби.
Вечер, мытье полов, мыть пол
Наші предки вірили, що не можна мити підлогу ввечері, адже є ризик накликати біду/ ua.depositphotos.com

У сучасному ритмі життя, коли в нашому щоденному графіку може бути розписана практично кожна хвилина, важко усе встигати, ще й робити усе заплановане вчасно. Тому досить часто прибирання вдома доводиться залишати на пізній вечір. Проте, згідно з давніми повір’ями, не можна прибирати вночі або ввечері, зокрема і мити підлогу.

Одразу може виникнути запитання, звідки "ноги ростуть" у такого повір’я. Справа в тому, що наші предки вірили, що день несе хорошу й світлу енергетику, у той час як ніч – погану. Тому чим ближче до ночі, тим більшим є ризик накликати на себе та свою сім’ю біду, прибираючи вдома.

Наслідки вечірнього або нічного прибирання і миття підлоги, згідно з прикметами, можуть бути різними. Так, таким чином є ризик накликати на свій дім злидні або втратити кохання.

відео дня

Вважається, що не можна мити підлогу ввечері чи вночі, адже це може привабити злих духів в оселю.

Також наші предки вірили, що цими діями можна нашкодити фінансовому благополуччю сім’ї, адже під час миття підлоги у недозволений час фінансова енергетика нібито вимиватиметься з дому.

Щодо того, до скільки годин можна мити підлогу, то тут варто орієнтуватися на час заходу сонця. Поки сонце не зайшло, прибирати ще можна, а от коли на вулиці уже повна темнота, робити цього не варто.

Крім цього, існує повір’я, що не можна після заходу сонця виносити з дому сміття. Наші предки вірили, що ввечері у двері може прослизнути нечиста сила, яка може накликати різні проблеми та хвороби. Тому винесення сміття краще відкласти до ранку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти