Чому не можна роздавати свій одяг та взуття направо та наліво задарма

22 червня 2021, 16:05
З одягом пов'язано безліч забобонів. Наприклад, кажуть, що віддаючи свої речі задарма, можна нажити нещастя.
Чому не можна роздавати свій одяг та взуття направо та наліво задарма
Задарма роздавати свої речі не можна, інакше до хати може завітати біда / Instagram

Періодично наші шафи починають нас дратувати. І відбувається це не тільки тоді, коли в них накопичується занадто багато речей, які нам вже не пасують або не подобаються, а ще й тому, що вони буквально розриваються від енергетики, яку вони в себе "втягнули" - позитивної та негативної.

Хочете - вірте, хочете - ні, але кожна річ, яку ми носимо і якою володіємо, стає маленькою частинкою нас. Саме тому вкрай важливо те, куди дівається одяг і взуття після того, як їх місія в нашому житті виконана.

Уявіть собі, що здавна вважалося, що особисті речі людини в руках чужинця можуть перетворитися на елемент замовляння або привороту. Попри те, що ми живемо у 21 столітті, сьогодні повно тих, хто вірить у чаклунство і потойбічні сили.

відео дня

Ба більше: чимало й тих, хто готовий "напаскудити" іншим. Тому перш ніж роздавати наліво і направо те, що пов'язане з вами, багато разів подумайте – а чи варто так ризикувати і чим це вам може повернутися.

Крім того, з одягом пов'язано безліч забобонів. Наприклад, кажуть, що віддаючи свої речі задарма, можна нажити нещастя.

читайте такожУ моду на літо 2021 входять божевільні і надзвичайно зручні жіночі сандалі рибалкиПодібна історія з чужим ношеним одягом - разом з гарною сукнею, розкішною спідницею і милою блузкою можна впустити до свого життя всі прикрощі попереднього господаря.

Цікава ситуація з речами тих, хто пішов у інший світ. Їх не потрібно викидати - вважається, що вони здатні принести іншим удачу і щастя.

Який одяг у жодному разі не можна роздавати

Запам'ятайте, є речі, які взагалі за жодних обставин віддавати не варто. Цей список включає: взуття, спідню білизну, піжами, халати, нічні сорочки і головні убори. Ці речі - дуже особисті, і віддаючи їх, можна знайти собі біду.

Крім того, зарубайте собі на носі: у головних уборів сильна енергетична сила. Вони торкаються волосся, з якого можуть виготовити ляльку вуду. Що стосується взуття, то здавна ноги асоціювали з якимось порталом, через який йде духовне і фінансове благополуччя. Тому віддавати комусь сандалі, босоніжки або чоботи — це табу.

Якщо все ж дуже хочеться віддати свої речі

Вихід, звичайно ж, є - ніхто не закликає вас накопичувати мотлох або спалювати все те, в чому ви ходили. Зокрема, для того, щоб ваш одяг не став в чужих руках зброєю, продайте його за будь-яку, нехай навіть символічну винагороду. Такий жест стане своєрідною межею, яка стане для вас захистом.

читайте такожУ моду на літо 2021 увійшли милі сарафани з 90-х, в які не можна не закохатисяАле перш ніж віддавати речі - обов'язково виперіть їх за допомогою мила і солі. Мило очистить одяг від бруду, а сіль — від вашої енергетики. Віддаючи речі, думайте позитивно і не шкодуйте ні про що. Тільки так вони не принесуть новому власнику нічого поганого, і ви не отримаєте погане бумерангом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти