Чому не можна спати ногами до дверей: як не накликати на себе біду уві сні

27 лютого 2023, 09:15
Багато дій, які людина робить не замислюючись - можуть залучити біду. Статися це може навіть уві сні.
Чому не можна спати ногами до дверей
Чому не можна спати ногами до дверей / Колаж фото pixabay.com

Важливість сну в житті людини неможливо переоцінити. Однак на нього, як стверджують давні народні прикмети, можуть вплинути не тільки фізіологічні умови, а й інші.

Як не можна спати - найпоширеніші прикмети

Українська міфологія говорить, що ліжко не варто ставити біля вікна, бо у вікно може заглянути нечисть. Також про це свідчить східна міфологія.

Однією з найдавніших прикмет про сон є повір'я про те, що не можна спати навпроти дзеркала, адже воно є потужним джерелом енергії. Вважається, що дзеркало - портал в інші виміри і сон навпроти нього призведе до того, що людина почне мучитися від кошмарів, а вони в свою чергу - заберуть сон і здоров'я.

відео дня

Також є прикмети про розташування тіла щодо дверей вікон, розберемо їх окремо.

Чому не можна спати ногами до дверей - чим це небезпечно

Заборона спати ногами до дверей поширена не тільки в нашому народі. Все тому, що згідно з повір'ям такий сон привертає хвороби і біди на сплячого.

Також експерти стверджують, що сон ногами до дверей може спровокувати кошмари. В інших народах люди вірять, що вночі душа відділяється від тіла і може полетіти у відчинені двері без повернення.

Чому не можна спати ногами до вікна - як людина притягує біди

Фен-шуй говорить, що лінія між вікном і дверима - це найгірше місце для ліжка, адже як з вікна так і з дверей проходять потоки енергії, які можуть бути не тільки позитивними і наповнювати голову мороком.

Найкраще намагатися розміщувати ліжко в кутку або під стінкою, якщо вийде - перпендикулярно лінії вікна і дверей.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти