Чому не можна ставити дзеркало навпроти вікна: є ризик накликати біду

14 квітня 2023, 16:14
Розташоване напроти вікна дзеркало не принесе нічого хорошого, а лише накличе на оселю негатив.
Зеркало, девушка у окна
Чому не можна ставити дзеркало навпроти вікна/ ua.depositphotos.com

Без дзеркал не обходиться жоден дім, адже це не лише предмет інтер’єру, а й незамінна в оселі практична річ. Але в той же час дзеркалам приписують ще й інше значення – магічне. З давніх давен наші предки використовували цей предмет для різних магічних ритуалів, адже вірили, що він має неабияку силу.

Тому й місцю розташування цього об’єкту вдома завжди приділялася особлива увага. Вважалося, що від того, розташоване дзеркало поруч із вікном, навпроти ліжка чи на стіні в коридорі, значною мірою залежить благополуччя сім’ї.

Одна з найчастіших дилем, яка зустрічається під час облаштування будинку або квартири – чи можна дзеркало ставити навпроти вікна. Згідно з давніми повір’ями, цього робити не варто. Таке застереження пов’язане з тим, що вікно впускає у дім енергію сонця, світла і тепла, яка дуже добре впливає на людей. Якщо ж навпроти вікна стоятиме дзеркало, то вся ця енергія відбиватиметься від його поверхні й покидатиме дім.

відео дня

Якщо вам потрібно встановити дзеркало в якійсь кімнаті, то краще розташувати його на боковій від вікна стіні. Таким чином уся позитивна енергія, яка потраплятиме в кімнату, циркулюватиме у ній правильно.

У такого розташування дзеркала є й цілком практичне підґрунтя. Адже у разі, якщо воно буде розташоване навпроти вікна, у ньому відображатимуться усі похмурі та дощові дні. А це створюватиме у кімнаті атмосферу напруженості та негативу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти