Чому не можна повертати посуд порожній: проста дія, яка зіпсує життя

22 лютого 2023, 12:36
Порожній посуд - одна з найнеприємніших прикмет. Вона може зіпсувати життя і тому, хто залишає його на столі, і тому, хто дарує іншим.
Чому не можна повертати посуд порожній
Чому не можна повертати посуд порожній / pixabay.com

Багато дій, які людина робить щодня - можуть принести в життя біди і нещастя. Одна з таких звичних дій пов'язана з порожнім посудом.

Чому не можна повертати посуд порожній - біда неминуча

Як звично отримати частування від близьких або сусідів, а після - повернути посуд порожнім. Однак мало хто знає, що така проста дія може принести в життя людей біди і негоди.

З давніх-давен в народі прижилася прикмета, згідно з якою порожній посуд приваблює втрати. Віддаючи посуд порожнім, людина накликає нещастя не тільки в життя інших, але і в свою, і навпаки - віддаючи наповнений посуд, ви даруєте благополуччя, яке обернеться і на вас в тому числі.

Чому не можна залишати порожній посуд на столі - приманка для нещастя

Народні прикмети дуже міцно засіли в багатьох сім'ях і передаються один одному з покоління в покоління. З давніх-давен вважається, що порожній посуд залишати на столі не можна. Все тому, що будь-яка порожня посудина, яка стоїть на вашому столі - може з легкістю стати причиною безгрошів'я і бідності.

Для того, щоб себе убезпечити, досить або відразу прибирати такі предмети, або залишати в них трохи їжі.

Що робити, якщо подарували порожню чашку - захисний ритуал

Нерідко в подарунок люди отримують посуд. Це універсальний презент, отримати який завжди приємно і корисно. Не всім відомо, що дарувати порожній посуд небезпечно, і, як наслідок, потрібно вміти правильно її приймати, щоб захистити себе.

Не варто дарувати порожню чашку, набагато краще наповнити її цукерками або солодощами адже порожня чашка може принести негативну енергетику, а чашка з солодощами - зробити життя більш солодким.

Але що ж робити, якщо порожню чашку в подарунок отримали ви? Все дуже просто: вам потрібно зробити будь-яку дію, яке здатна перетворити цей обмін в маленьку угоду. Наприклад, дати людині у відповідь пару монет, або пригостити її солодощами. Тоді ви приймете чашку не в дар, а "купите" її. Таким чином можна захистити і себе і того, хто зробив вам подарунок.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти