Навіщо вовняну кофту класти в морозилку: хитрий спосіб позбутися надокучливої проблеми

27 листопада 2022, 15:05
Морозильна камера вміє не тільки зберігати наші продукти, а й відмінно справляється з деякими проблемами нашого одягу.
Шерстяная кофта
Тримання вовняної кофти у морозилці допоможе позбутися поширеної проблеми/ ua.depositphotos.com

Ви придбали теплу кофту, яка вам дуже прийшлася до смаку і добре "вписується" у погоду холодного періоду року? Ви з нетерпінням чимшвидше її одягаєте на роботу або на ділову чи романтичну зустріч, і тут виявляєте неприємний сюрприз – придбана річ залишає повсюди слід зі своїх ворсинок.

Така ситуація, напевно, хоча б раз переслідувала кожного із нас. І ця проблема здатна не просто зіпсувати настрій, а й поставити людину в незручне становище в різних життєвих ситуаціях.

Тому краще наперед поцікавитися питанням, що робити, якщо річ сильно линяє і залишає ворс на різних поверхнях. Тоді вдасться уникнути неприємних ситуацій у подальшому.

відео дня

Якщо кофта залишає ворсинки, можна перед тим, як її одягати, скористатися простим лайфхаком із застосуванням морозильної камери.

Потрібно взяти поліетиленовий або целофановий пакет потрібного розміру, покласти туди річ і щільно зав’язати. Це потрібно для того, щоб кофта не увібрала у себе запахи продуктів, які зберігаються у морозилці.

Далі відправляємо пакет на полицю морозильної камери і залишаємо його там на термін від 3 до 5 годин.

Коли цей час мине, заберіть звідти пакет з кофтою, зачекайте, поки річ нагріється, і можете її одягати. Після такої "морозної обробки" ворс не буде так сильно лізти. І ви зможете спокійно відправлятися у цій кофті в офіс або йти на прогулянку без страху, що ваша річ залишатиме свій слід на різних поверхнях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти