Чому у індійських жінок найрозкішніше волосся в світі: секрет краси

6 червня 2023, 19:38
5151
Жінки Індії знають секрети і тонкощі краси свого волосся. Вони використовують популярний засіб, але роблять це правильно.
волосся, маска для волосся
Вони носять довге гарне волосся / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Згідно з глобальним дослідженням, заснованим на 4 характеристиках, що визначають здоров'я волосся — густоті, силі на розтягуванні, блиску і гладкості — у індійських жінок найкраще волосся в світі.

Так в чому ж секрет? Чим мажуть волосся індійські жінки? Що дає цю блискучу шевелюру? Відповідь проста: насправді це старе добре просте кокосове масло. У той час як кокосове масло відносно недавно набуло всесвітню популярність, індуси використовують його протягом століть.

Ось як індійські жінки витягували всі корисні властивості кокосової олії, і ви теж можете:

відео дня

Чим раніше, тим краще

Індійські жінки знайомляться з чудовими перевагами кокосового масла, коли їм всього кілька днів від народження. Це тому, що кокосове масло використовується для дитячого масажу. Воно ідеальне, тому що повністю натуральне, не містить хімічних речовин, володіє зволожуючими і протигрибковими властивостями.

Оскільки воно таке ніжне і зволожуюче, воно також знімає свербіж і запобігає лущенню, що робить його ідеальним засобом від лупи та екземи. Крім того, його протигрибкові властивості також допомагають запобігти висипу, заспокоюють шкіру та зменшують запалення.

Вони використовують його регулярно

Індійські жінки роблять "Чампі" щотижня (якщо не частіше), щоб волосся росло довгим, густим і міцним.

Чампі - це ні що інше, як масаж гарячим маслом. Ви повинні розігріти масло на плиті протягом декількох секунд, а потім масажувати шкіру голови твердими круговими рухами, використовуючи тільки кінчики пальців (не нігті).

Цей стародавній засіб дійсно працює, оскільки кокосова олія містить лауринову кислоту та вітамін Е, які глибоко доглядають за волоссям і ущільнюють посічені кінчики, а масаж покращує кровообіг і стимулює ріст волосся.

Вони використовують його для лікування післяпологового випадіння волосся

Стародавній ритуал "Чампі" також блискуче працює для мам, які страждають післяпологовим випаданням волосся. Ви повинні робити це регулярно - принаймні двічі на тиждень, за годину до миття голови, протягом місяця — і незабаром ви відчуєте, як по всій голові проростає нове крихітне волосся. Це дійсно досить дивне почуття, в хорошому сенсі.

Просто пам'ятайте, що коли ви робите масаж гарячою олією, спочатку у вас випаде волосся. Нехай це вас не лякає. Це просто слабке волосся, яке все одно випало б через пару днів — ви просто бачите все це відразу. Просто продовжуйте так, і ви побачите помітну різницю у зрості та якості вашого волосся.

Вони використовують його замість шампунів проти лупи

Шампуні проти лупи містять велику кількість миючих засобів. Не зовсім те, що вам потрібно для сухої, сверблячої, лускатої шкіри голови. Робіть те, що роблять індійські жінки — використовуйте кокосове масло, щоб позбутися від лупи.

Його протигрибкові, протимікробні та антибактеріальні властивості допомагають усунути лупу, а його антиоксидантні та зволожуючі властивості глибоко живлять суху шкіру голови, миттєво зменшуючи свербіж.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти