Чому в четвер потрібно пити каву з корицею - лише мудрі люди знають відповідь

7 червня 2023, 21:50оновлено 8 червня 2023, 19:07
Ви будете шкодувати, що не знали про таку властивість кави з корицею раніше. Напій здатний приємно здивувати не тільки смаком.
Як правильно готувати і пити грошову каву з корицею в четвер
Як правильно готувати і пити грошову каву з корицею в четвер / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels.com

Ранкова кава стала невід'ємним ритуалом для багатьох людей: хтось любить міцний еспресо, хтось вважає за краще втопити гіркий напій в молоці і цукрі, хтось додає сироп або навіть лікер для підняття настрою. Але мало хто знає, що у четвер звичне пиття з зерен бадьорості перетворюється на грошову каву, якщо до неї додати трохи кориці. Пряний аромат і чарівний смак принесуть приємну важкість у гаманці, стверджують містики.

Ті, хто практикує феншуй тут погоджується з езотериками - правильна кава в другій половині тижня здатна зарядити вашу грошову ауру на прибуток. Для чого п'ють каву з корицею саме по четвергах, і якого результату слід очікувати від грошової кави, розповість Главред.

Ритуал з "грошвим" напоєм проводиться дуже просто: вранці приготуйте каву в турці улюбленим способом. Важливо, щоб вода в джезву заливалася тільки чиста. Коли напій буде практично готовий, і на поверхні з'являться перші бульбашки або пінка, додайте в нього шматочок палички кориці або мелену пряність за смаком.

відео дня
Чому в четвер потрібно пити каву з корицею - лише мудрі люди знають відповідь
Як правильно готувати і пити грошову каву з корицею в четвер / pexels.com

Поки ваша "грошова кава" насичується ароматом кориці, про себе або вголос необхідно тричі вимовити: "Як кориця смак каві додає, так і грошики у мене приростають. Хай буде так!". А потім із задоволенням, смакуючи кожен ковток і візуалізуючи ваш бурхливий грошовий потік, випийте каву.

Езотерики також пропонують свій варіант, що потрібно, говорити коли п'єш каву з корицею. Є ще такі слова: "Монети золоті між берегами річкою течуть, та в кошель (своє ім'я) грошик за грошиком несуть. Скільки не черпати, все довіку не вичерпати. Як сказано, так відтепер буде".

Чому в четвер потрібно пити каву з корицею - лише мудрі люди знають відповідь
Як правильно готувати і пити грошову каву з корицею в четвер / pexels.com

Деякі вважають, що просто заговорити ранкову каву з корицею по четвергах - не достатньо. Мовляв не кожен четвер може налаштувати вас на фінансову хвилю. В такому випадку варто звернути увагу на фазу Місяця - на зростаючий "грошова кава" може виявитися більш ефективно.

Результату від кави з корицею по четвергах варто чекати вже через кілька днів, вважають містики. Скоріш за все це буде повернення старого боргу, несподівана надбавка до зарплати, премія або грошовий бонус. Не виключено, що "грошова кава" принесе не просто прибуток, а якісний і стабільний спосіб його отримати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти