Під Харковом п'яний хлопець влаштував погром у коронавірусній лікарні через смерть матері

21 жовтня 2021, 22:12
За словами лікарів, у його матері було велике ураження легенів.
лікарня
Погром у лікарні / скріншот

У Харківській області в селищі Ковшарівка чоловік влаштував справжній погром в лікарні.

Як повідомляє ТСН, чоловік виламав двері, розкидав кисневі балони. Причиною такої агресії стала новина про смерть матері, яка лікувалася в коронавірусному відділенні лікарні.

Інцидент стався в Куп'янській міській лікарні. Медсестра Інна Сізонова розповіла, що вона заповнювала медичні папери, коли раптом на порозі відділення з'явився нетверезий чоловік, який почав лаятися.

Бешкетник вискочив на вулицю і взявся за кисневі балони. Один за іншим він кидав їх на підлогу.

Як розповідає лікар-інфекціоніст Дмитро Курилов, це просто пощастило, що балон не вибухнув.

Медики викликали поліцію і тільки тоді втихомирили буйного відвідувача. Обійшлося без постраждалих, але медики сильно злякалися.

"Виявилося, що чоловік влаштував погром через смерть своєї матері, її лікарі не змогли врятувати від важкої форми коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

За словами лікарів, у його матері було велике ураження легенів, що спричинило дихальну недостатність.

"Він кричав, що вас тут уб'ю всіх, тому що, моя мати померла. Люди, звичайно, по-різному реагують, але щоб почати все трощити ...",- каже медична сестра Інна Сізонова.

читайте такожХворих з COVID-19 відправляють в інші міста: у Херсоні стався колапс у лікарнях

Медики хлопцеві співчувають, але заяву в поліцію все ж написали. Як повідомила прессекретар Куп'янського відділу поліції Сніжана Водолазьке, порушено кримінальне провадження за частиною першою статті 296 (Хуліганство).

Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі. Після цього випадку заради безпеки лікарів у відділенні відтепер з 8 до 20 години чергуватимуть поліцейські. За свій вчинок чоловік не вибачився.

Напередодні повідомляли, що харківські медики не знайшли у своїй лікарні місця важкій пацієнтці з коронавірусом. Незважаючи на те, що родичі інфікованої викликали п'ять швидких, хвору на COVID-19 все-таки не госпіталізували.

Раніше повідомляли, що за даними головного лікаря одного з діагностичних центрів Львова Тарас Жиравецького, щодня в Україні інфікується коронавірусом не менше 100 тисяч осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти