Під Рівним 9-річна дівчинка "розправилася" з чоловіком, який знущався з її мами

27 травня 2021, 18:07
Учениця третього класу вирішила не терпіти жорсткого поводження зі своєю мамою.
Ножа
Дівчинка встромила ніж у чоловіка / pixabay

У Рівненській області в місті Костопіль дев'ятирічна дівчинка заступилася за свою маму, яку жорстоко бив співмешканець.

Як повідомляє заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк місцевому виданню Rivne Online, дівчинка встромила у чоловіка ніж.

"Днями між цивільним подружжям стався конфлікт. В ході сварки 35-річний чоловік штовхав і намагався наносити удари своїй 36-річній співмешканці", - повідомили правоохоронці.

Під час сварки між дорослими, 9-річна дочка жінки, учениця третього класу, яка була вдома, вирішила не терпіти таке поводження зі своєю мамою.

Вона взяла ніж і вдарила чоловіка-тирана в область грудної клітини. Відразу після цього чоловік з проникаючим пораненням був доставлений в лікарню. Медики ж і розповіли про інцидент поліцейським.

У поліції розповіли, що тепер буде з дівчинкою.

читайте такожЗ'явилися шокуючі деталі трагедії з підпалом вагітної дівчини в Кривому Розі

"Співмешканець бив матір, дівчинка завдала йому ножове поранення, але вона не є суб'єктом злочину і навіть примусові заходи виховного характеру до неї застосовуватися не будуть", - повідомив заступник начальника поліції області.

Також він додав, що "кримінальне провадження в поточному місяці буде закрито за відсутністю складу злочину".

Як раніше повідомляв Главред:

  • Криваве вбивство сталося в Києві. 16-річний хлопець в ході сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.
  • У Кременчуці сталася трагедія - там у ванній потонула однорічна дитина. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть немовляти. Горе-мати була п'яна і недогледіла своє дитя.
  • У Харківській області поліція затримала жінку, яка намагалася вбити свою новонароджену дитину. Горе-мати кинула немовля у вигрібну яму на залізничному вокзалі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти