Самі жадібні знаки Зодіаку: хто подарує недорогі подарукнки на Новий рік 2022

8 листопада 2021, 20:21оновлено 9 листопада 2021, 08:35
Який знак Зодіаку відрізняється особливою скупістю - розповість Главред.
Самі жадібні знаки зодіаку чоловіки
Самі жадібні знаки зодіаку серед чоловіків / ua.depositphotos.com/

Багато жінок люблять знаки уваги, квіти і приємні подарунки. Однак серед представників зодіакального кола сховалися знаки у яких кожна копійка на рахунку. Вони не звикли дивувати даму серця широкими жестами, швидше практичністю у веденні домашнього побуту. Так що на Новий рік 2022 можна забути про милі серцю дрібниці.

Про те, які знаки можуть похвалитися завидним інтелектом і ерудицією, читайте в нашому матеріалі: Топ-3 найрозумніших знаків Зодіаку.

Серед найбільш ощадливих знаків, яким складно розщедритися на подарунок астрологи виділяють три.

відео дня

Тілець

Представники знака стихії Землі не будуть робити несподівані сюрпризи, і обсипати улюблену пелюстками троянд. В їх розумінні справжні почуття не потребують такого матеріального "підживлення". Навіщо ж підкріплювати почуття презентами. Більш того, у відносинах з Тільцем не варто сподіватися на тривалий романтичний період. Практичні і серйозні вони швидко роблять пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Козоріг

Козероги не звикли розкидатися грошима направо і наліво. Всі фінансові ресурси вони накопичують і ведуть облік витрат, вважаючи за краще обходитися без надмірностей. Однак це зовсім не означає, що представники знака постійно на мілині, навпаки гроші у них водяться. Найчастіше саме їх скупість і стає причиною розриву відносин не тільки з жінками, але і з друзями.

Діва

До мозку кісток практичні чоловіки-Діви не витратять зайву копійку на щось марне. Якраз подарунки і приємні дрібниці, які можуть порадувати серце коханої, потрапляють під статтю непотрібних придбань. Відзначається також, що представники знака можуть порадувати свою другу половинку презентом, однак якщо буде твердо впевнений в серйозних намірах своєї дами серця.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти