"Покажіть морги, крематорії, кладовища": Комаровський звернувся із закликом до ЗМІ

20 жовтня 2021, 08:17оновлено 21 жовтня 2021, 14:06
На думку Комаровського, зараз потрібні прямолінійні репортажі з моргів і кладовищ. Інакше ніяк не довести українцям необхідність вакцинації від COVID-19.
Комаровський
Євген Комаровський / УНІАН

Відомий телеведучий і педіатр Євген Комаровський розкритикував підготовку до вакцинації в Україні, яка, на його думку, призвела до переповнених лікарень, лікарів, що вибиваються з сил, і на тлі всього цього викликала масовий попит на фальшиві COVID-сертифікати. Своє попередження він опублікував у месенджері Telegram.

На думку медика, зараз прийшов час для жорстких репортажів з моргів і з кладовищ. Інакше до противників щеплень можна не достукатися.

"Будь ласка, дуже прошу вас: розкажіть, покажіть людям правду! Покажіть морги, крематорії, кладовища. Покажіть черги швидких. Візьміть інтерв'ю у працівників швидкої, які не знають, куди везти людей із задухою. Поговоріть з патологоанатомами і судмедекспертами. Зі співробітниками ритуальних служб. Перестаньте показувати політиків, які розповідають: "ми підготувалися", "місця є", "кисень є". Покажіть - з адресами і телефонами - місця, де торговці смертю продають сертифікати вакцинації", — говорить він.

відео дня

читайте такожОсінній спалах COVID-19: Комаровський назвав головний провал влади

Нагадаємо, раніше лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський назвав дві речі, які можуть максимально захистити людину від коронавірусу.

"Вакцинація взагалі з усіх методів найнадійніша. У вас два глобальних способи профілактики - вакцинація і вентиляція приміщень. Весь. Або бути там, де максимально можливий повітрообмін. Вакцинація і вентиляція - два найважливіших слова сьогодні", — пояснив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти