Купувала креветки, а виявився желатин: в Затоці туристка поскаржилася на шахрайство торговців

31 липня 2021, 18:28
Відпочивальницю привернув яскравий зовнішній вигляд морепродуктів.
Купувала креветки, а виявився желатин: в Затоці туристка поскаржилася на шахрайство торговців
Креветки виявилися виготовлені з желатину / скріншот

У курортній Затоці Одеської області туристи поскаржилися на обман місцевих торговців креветками. Відпочивальники відзначають, що людям продають фальшиві тигрові креветки, зроблені з желатину.

На Telegram-каналі "Одеса як вона є" з'явилося відео, в якому одна з туристок показала куплені нібито креветки і розповіла дивовижну історію.

"Історія про те, як нас розвели на морі. Ми вирішили взяти тигрові креветки, побачили, які вони красиві, яскраві, ну і коштували, звичайно, чимало", - розповіла дівчина.

відео дня

Також туристка зазначила, що продавчиня й словом не обмовилася чого може бути виготовлений даний делікатес.

"І як же ми засмутилися, коли вони виявилися з желатину. Просто вилиті в формочку. Так що коли будете в Затоці обов'язково спробуйте цю хр*нь", - "порадила" відпочивальниця.

Для правдивості своїх слів вона стиснула креветки в руці на відео. Виявилося, що "делікатес" такої щільної консистенції, що його навіть розламати важко.

Однак на якому саме пляжі торговці вдалися до такого бізнесу відпочивальниця не уточнила.

Тим часом розповідь дівчини здивувала користувачів Мережі. У коментарях люди пишуть, що "хороші натуральні і свіжо зварені креветки такого кольору не бувають.... вони блідо оранжеві, а не кольори буряка".

Нагадаємо, цьогоріч відпочинок в Україні дещо засмутив туристів. Багато пляжів Азовського моря були завалені медузами. Відпочивальники на Чорному морі страждали від комах - комарів, морських бліх і сонечок. Крім цього, в Одесі пройшла потужна злива, яка затопила місто. Людей відносило в море.

Однак тепер ситуація покращилася. Комахи і медузи зникли, а туристи милуються дельфінами, які влаштовують справжні сценічні постановки в Азовському морі.

Хоча деякі курорти віднедавна виявилися небезпечними для здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти