Пів склянки найдешевшого порошку творить дива з унітазом: шалений фокус від досвідчених господинь

5 квітня 2023, 12:48
Досить часто ми купуємо різноманітні дороговартісні хімічні засоби в надії позбутися від бруду, проте і вони не завжди допомагають.
Пів склянки найдешевшого порошку творить дива з унітазом: шалений фокус від досвідчених господинь
Чим найкраще чистити унітаз? / ua.depositphotos.com, скриншот

Чистий та блискучий унітаз завжди радує око кожної господині. Проте часто буває так, що за сантехнікою ретельно доглядаєш, а вона не радує своїм сяйвом. Проблема може критися у воді, яка містить різноманітні мінерали. Саме вони при контакті з поверхнею унітазу утворюють нестерпний вапняний наліт. Досить часто ми купуємо різноманітні дороговартісні хімічні засоби в надії позбутися від бруду, проте і вони не завжди допомагають. Проте є один копійчаний засіб, який допоможе очистити унітаз від нальоту та іржі.

Який засіб добре видаляє вапняний наліт?

Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, чим насправді потрібно чистити унітаз, щоб він завжди виблискував, немов новий. Виявляється, що найкращим помічником у боротьбі з вапняним нальотом та неприємним запахом є звичайний пральний порошок. При цьому можна використати найдешевший порошок, який тільки знайдеться у вас вдома.

Як почистити унітаз пральним порошком?

Процедуру краще робити на ніч, адже чим довше пральний порошок попрацює над вашим унітазом, тим кращим буде результат.

Перш за все потрібно зволожити поверхню унітазу. Для цього просто змийте воду в унітазі.

Далі беремо пів склянки найдешевшого прального порошку та рівномірно розподіляємо його по поверхні унітазу. Порошок чудово прилипає до зволоженої поверхні. Залишаємо унітаз у такому вигляді до ранку.

На ранок пройдіться гарненько йоржиком по поверхні унітазу. Приділіть особливу увагу тим місцям, де збирається наліт. Після цього змийте воду в унітазі. Ви помітите, що унітаз став набагато чистішим.

Зауважимо, що за допомогою цього методу з першого разу може не вдатися прибрати весь наліт, особливо якщо він застарілий. Проте регулярне чищення унітазу за допомогою порошку може запобігти виникненню вапняного нальоту. Окрім того, ваш унітаз буде завжди пахнути та радувати око своїм блиском.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти