Повний місяць у серпні 2021: коли, що можна і не можна робити

20 серпня 2021, 11:43
Чому в повний місяць варто утриматися від спілкування і які процедури по догляду принесуть користь, розповість Главред
Повний місяць у серпні 2021
Повний місяць у серпні 2021 / pixabay.com

Фаза місяця в останньому місяці літа досягне піку свого зростання 22 серпня о 15:02. Повний місяць відбудеться в знаку Водолія.

У день повного місяця можна відчути надзвичайний енергетичний підйом. Почуття загостряться, і буде складно контролювати емоції. Не дайте енергії цього дня стати причиною сварок і конфліктів з оточуючими.

Будь-які починання варто відкласти на більш сприятливий період. У цей день найкраще вирішувати поточні питання і виконувати нескладні завдання.

відео дня

Про те, який день найбільш сприятливий для нової зачіски, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок на 23-29 серпня: коли зачіска може принести неприємності.

Повний місяць у серпні 2021: що можна робити

Повний місяць - ідеальний час для прояву своїх творчих здібностей і пошуку прихованих талантів. Місяць в цій фазі благоволить зайнятим у сфері реклами. У цей день люди особливо сильно піддаються впливу, тому сприятливі проведення різних рекламних акцій.

Остання фаза зростання також сприятлива для того, щоб взятися за швабру і влаштувати генеральне прибирання. Звільніть місце в шафах від непотрібних речей – це приверне гармонію у відносини і подарує домашній затишок.

читайте такожГороскоп на вересень 2021 для всіх знаків Зодіаку: шлюб за розрахунком, проблеми минулого або зради

В повний місяць підвищується ймовірність отруєнь, тому вживати в їжу потрібно свіжі, перевірені продукти. У цей день буде корисна одноденна дієта - чистка організму. Можна побалувати локони процедурами догляду - поживними і зволожуючими масками.

Що не можна робити в повний місяць

У цей день варто утриматися від спілкування. Важка енергетика дня не сприяє налагодженню міцних контактів. Побачення і зустрічі з коханими – не найсприятливіші. Напруга просто витає в повітрі. Краще провести цей день на самоті, приділивши увагу своїм думкам і почуттям.

Також в повний місяць вкрай небажано:

  • проводити операції з грошима - брати і давати в борг, вплутуватися в кредити, робити покупки;
  • змінювати місце роботи;
  • вирушати в подорож - можливі неприємності в дорозі;
  • стригти волосся;
  • проводити складні косметологічні операції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти