Повня у березні 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

14 березня 2022, 15:31
Що робити в повню, щоб будинок обійшли неприємності.
Повний місяць у березні 2022
Повний місяць у березні 2022 / depositphotos.com/

У першому місяці весни місяць досягне піку свого зростання 18 березня о 9:17 за київським часом. Повня відбудеться в знаку Діви.

Повний Місяць в знаку Діва може символізувати кінець пройденого етапу. Цей день може допомогти осмислити і зрозуміти процеси, які відбуваються навколо. Також може посилюватися емоційна сфера, почуття ставати глибше. Хтось може гостро відчути красу навколишнього світу і на рівні інтуїції усвідомити, що за нею стоїть.

За повним Місяцем 18 березня слід день весняного рівнодення 20 березня. Ці астрологічні події підсилюють один одного і можуть принести позитивні зміни як в особистому житті так і на глобальному рівні країни і світу в цілому.

відео дня

Повня у березні 2022: що можна робити

До повні бажано розчистити простір навколо себе. Можна зробити генеральне прибирання, позбутися від непотрібних речей, навести порядок в шафі. Це допоможе залучити в життя енергію змін. Також до повного місяця добре довести до кінця все розпочате.

Емоційний фон в період максимального зростання місяця може бути нестабільним. Підвищується ймовірність конфліктних ситуацій. Не варто піддаватися на провокації, пориви емоцій і нестриманість можуть привести до серйозних сварками з оточуючими. У будь-яких виникаючих спорах необхідно шукати компромісне рішення.

День повні добре підходить для розвантажувальних днів, прогулянок і медитацій. Це допоможе зміцнити захисні сили організму.

Що не можна робити в повню 18 березня 2022:

  • змінювати місце роботи;
  • проводити серйозні хірургічні втручання без крайньої потреби;
  • викидати особисті речі;
  • брати і давати в борг;
  • стригти і фарбувати волосся;
  • зловживати алкоголем.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти