Повня у жовтні 2022: що потрібно зробити, щоб захистити себе від бід

13 вересня 2022, 12:38
Що потрібно робити, щоб залучити удачу в жовтневу повню.
Повний місяць жовтень 2022 Україна
Повний місяць у жовтні 2022 / ua.depositphotos.com/

У другому місяці осені Місяць досягне піку своєї активності 9 жовтня о 23:55 за київським часом. Повня в жовтні настане в сузір'ї Овна.

Про те, в які дні середини осені енергія небесного світила сприяє здійсненню бажань, а коли варто бути гранично обережними, читайте в матеріалі: Місячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки.

Повний місяць в Овні - непростий період, адже агресивна вогняна стихія сузір'я взаємодіє з енергією води. Це час несподіваних змін і активності. Однак на шляху до досягнення бажаного можуть виникнути труднощі і заплановане доведеться відкласти. У період повного Місяця варто контролювати емоції і не вплутуватися в сумнівні авантюри.

відео дня

Активна енергія цього дня може спонукати на нові звершення, однак саме в цей час потрібно утриматися від дій і зайняти позицію спостерігача. У наступні тижні можна відчути прилив життєвих сил і реалізувати найсміливіші ідеї. Рішучі дії забезпечать успіх.

Повня 9 жовтня 2022: що можна робити

Повня в Овні закликає розкривати свою індивідуальність. Потрібно відстоювати свої інтереси і проявляти самостійність. У найближчі два тижні відкриваються можливості змінити життя на краще, головне визначитися зі своїми істинними бажаннями, правильно розставити пріоритети і прислухатися до внутрішнього голосу.

Це час сміливих вчинків, відкинувши нерішучість і вийшовши із зони комфорту можна досягти всього, про що тільки можна мріяти. Повний місяць в Овні стає своєрідним стусаном, знаком згори. Не варто упускати можливості прожити життя на максимумі. Сміливим і рішучим обов'язково посміхнеться удача.

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2022: фартові дні для нової зачіски

Що не можна робити в Повню

У день повного Місяця енергія небесного світила на піку. Підвищується ймовірність виникнення конфліктних ситуацій. Варто контролювати емоції, тому що навіть незначна перепалка може перерости в серйозну сварку. Відновити відносини після скандалу буде складно. Крім того в цей день не варто:

  • брати і давати гроші в борг і займатися фінансовими операціями;
  • починати нове - почекайте пару днів, і тоді енергія Місяця допоможе здійснити задумане;
  • стригти волосся і нігті - так можна "зістригти" здоров'я і злякати удачу;
  • проводити садово-городні роботи.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти