Смуга везіння: гороскоп на вересень 2021 обіцяє Тельцю вдалий період

2 вересня 2021, 06:34оновлено 2 вересня 2021, 11:47
Телець у вересні може зустріти любов всього свого життя і переробити гору роботи.
Астролог склав гороскоп для Тельця на вересень 2021
Астролог передбачив Тельцю вдалий період у вересні 2021-го / ua.depositphotos.com

Вересень 2021-го для Тельця стане досить позитивним місяцем, позначеним жирним плюсом. Із закінченням літа представники цього знака Зодіаку не будуть пов'язувати ніяких змін у своєму житті, і початок осені для них буде більш-менш стабільним.

Разом із тим, зірки вказують на значні звершення, які комусь здадуться верхом бажань. Телець же буде вважати ці звершення звичайною справою, як і заробляння грошей, заслужену увагу і захоплення. Тельцю будуть робити компліменти про те, як він елегантно одягнений, як все у нього добре виходить.

Тож Тельцю буде щастити, втім, цим він буде притягувати до себе і "лихе око".

Якщо розглядати вересень із точки зору спрямованості планетарних впливів, то для Тельця вони будуть виражені в посиленні зовнішньої чарівності і особистої переконливості. Все це дуже вплине на сферу зовнішніх контактів: Телець буде вельми товариський і зуміє переконати в своїй правоті будь-яку людину-як із близького оточення, так і незнайомих людей, що непогано для реклами. Всі, хто так чи інакше зіткнеться з магією особистості Тельця, будуть зачаровані його пристрасним натиском і неймовірною яскравістю суджень. Тому Тельцю слід використовувати цей час для просування себе.

Найбільша смуга везіння буде у Тельця в сфері ділових інтересів. Однак це буде помітно кому завгодно, тільки не Тельцю, апетити якого будуть більшими, ніж ті суми, які він зароблятиме.

Телець у вересні буде спрямований душею і помислами в захмарні дали, де немає повсякденних обов'язків і турбот, зате присутня щоденна яскравість буття. Тому Тельцю не завадить вирушити на якісь острови, наприклад, Мальдіви, Сейшели або Кариби. Неуважність, пов'язана з таким станом, цілком може коштувати Тельцю втрачених можливостей. Втім, ситуація у вересні в професійному відношенні настільки сприятлива для представників цього знака, що вони непомітно для себе перероблять гору роботи, так і не усвідомивши, що зробили.

За старанність і відповідальне виконання службових обов'язків Телець буде нагороджений по справедливості в другій половині місяця. Особливо блискучий період для нього-15-25 вересня. У цей час повинні відбутися події, які сприятимуть збагаченню Тельця.

В особистому житті Тельця все буде чудово. Вересень пройде під знаком повного взаєморозуміння і любові з рідними людьми та друзями. У родині все буде складатися досить гармонійно.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

Тельцю слід звернути увагу на дні поблизу повного Місяця, який очікується 21 вересня – в цей час імовірний певний конфлікт, який може поставити під сумнів щирість відносин із близькою людиною. Втім, ситуація проясниться практично одразу і, швидше за все, без неприємних наслідків.

Серія романтичних захоплень піднесе Тельцю сюрприз. Рух вересневих енергій буде такий, що цілком зможе створити для представників цього знака шанс знайти любов всього свого життя. Це твердження вірне для незаміжніх і неодружених Тельців, а також для тих відносин, які, здавалося б, були зіпсовані назавжди. Важливо не ловити ґав і стежити за знаками, які робитиме доля.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти