Полтавка знайшла у своїй квартирі величезного удава з Бразилії

19 серпня 2021, 17:30
Жінка випадково натрапила на плазуна.
Полтавка знайшла у своїй квартирі величезного удава з Бразилії
Жінка знайшла в квартирі величезну змію / скріншот

Моторошний випадок стався в Полтаві. Господиня квартири знайшла у своїй оселі метрового удава. Страшну знахідку жінка виявила у вбиральні, розташованій у квартирі на 8 поверсі.

Як йдеться в сюжеті телеканалу ІРТ, експерти з'ясували, що змія належить до сімейства "аргентинський райдужний удав".

До таких висновків дійшли дослідники відділу біології та методичної роботи Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру після того, як плазун потрапив у "зелений куточок" закладу.

"Десь хтось його тримав у себе. Тому що в дикій природі в нашій місцевості такі тварини не водяться. Їх батьківщина - це Центральна Америка, Північна Бразилія, Аргентина. Водяться вони в тропічних лісах, в чагарниках, поблизу водойм можуть зустрічатися", - розповіли експерти.

Поки змія живе в тераріумі. Тим часом, експерти відзначають, що вона могла бути чиїмось улюбленцем, адже в Україні такі не водяться.

Нагадаємо, подібний випадок стався нещодавно в Харкові. Там господиня квартири знайшла під своїм ліжком пітона. Жінки викликала поліцію, яка витягла рептилію з житла. Незабаром знайшлися і господарі змії.

Також раніше в одній з машин столичної служби таксі виявили змію. Це був маїсовий полоз, який ще називають червона щуряча змія. Пізніше з'ясувалося, що вона втекла з погано закритого тераріуму, який знаходився в квартирі на четвертому поверсі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти