Вийде смачніше, ніж на морі: як ідеально зварити молоду кукурудзу

20 червня 2023, 16:36
Дотримуючись простих кроків, ви зможете насолодитися смаком свіжої та соковитої кукурудзи.
Як варити молоду кукурудзу
Як варити молоду кукурудзу / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Кукурудза - це одне з найпопулярніших овочів, яке люблять багато. Але щоб насолодитися всією її соковитістю і ніжністю, важливо знати, як правильно її варити.

Ми поділимося секретами та найкращими способами приготування ідеальної вареної кукурудзи. Дотримуючись цих простих кроків, ви зможете насолодитися смаком свіжої та соковитої кукурудзи.

Вибір свіжої кукурудзи

Для приготування смачної кукурудзи важливо вибрати свіжі качани. Зверніть увагу на зерна: вони повинні бути великими, соковитими і яскравого кольору. Переконайтеся, що шкірка качана щільно прилягає і не в'яла.

відео дня

Підготовка кукурудзи

Видаліть зайве листя і лушпиння з кукурудзи, залишивши лише кілька верхніх шарів. Видаліть лушпиння знизу качана, щоб оголити зерна. Якщо бажаєте, можна також видалити лушпиння з верхівки.

Приготування варіння

Наповніть велику каструлю водою і доведіть її до кипіння. Додайте трохи солі для додання смаку. Не варто додавати занадто багато солі, щоб не пересушити кукурудзу.

Варіння кукурудзи

Обережно опустіть кукурудзу в киплячу воду і переконайтеся, що вона повністю покрита водою. Варіть молоду кукурудзу 20-25 хвилин, зріла — не менше 2 годин.

Подача і приправлення

Обережно вийміть кукурудзу з каструлі і дайте їй трохи охолонути. Потім можна приправити кукурудзу на свій смак: посипати тертим маслом, посолити, додати спеції або посипати сиром. Кукурудза готова до подачі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти