Допоможуть залучити багатство і захистять від бід: головні талісмани для кожного знака зодіаку

29 квітня 2022, 19:15
Які камені-обереги подарують довголіття, впевненість у власних силах і допоможуть залучити в життя гроші і любов.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022-камені-талісмани для кожного знака зодіаку / depositphotos.com/

Правильний талісман здатний уберегти свого власника від хвороб, поганого ока і залучити життя удачу. Як вибрати оберіг за знаком зодіаку, щоб він приніс щастя своєму власникові?

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола можна розраховувати на підвищення успіхи в професійній діяльності і збільшення доходу, а хто зможе зустріти ту саму людину, яка зіграє важливу роль в житті.

Талісмани за знаком зодіаку допоможуть захистити свого власника від нещасть, досягти успіхів в будь-якій справі і навіть врятувати життя.

відео дня

Овен

Кращими оберегами для вогняних Овнів стануть рубін, алмаз, аметист і сапфір. Рубін допоможе вгамувати біль спогадів, алмаз - камінь, який допоможе здобути перемогу. Сапфір і аметист подарують мудрість і розважливість.

Тілець

Смарагд, халцедон і хризопраз стануть ідеальними супутниками Тільців. Ці камені зможуть додати впевненості в собі, рішучості, допоможуть поліпшити матеріальне становище і впоратися з емоційними потрясіннями.

Близнюки

Камінь агат стане для Близнюків магнітом залучення грошей, а берил посприяє вирішенню сімейних проблем і зміцнення відносин. Щоб хвороби обходили стороною - вибирайте топаз.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 2-8 травня: Терезам - економія, Левам - зростання доходів, Водоліям - обман

Рак

Надійним оберегом для Раків, який подарує і професійні успіхи і захистить від бід, стануть перли. Місячний камінь приверне в життя любов, а смарагд допоможе відновити душевну рівновагу.

Лев

Топаз - камінь, який приверне в життя Левів потужні грошові потоки і зміцнить матеріальне становище. Успіхи в кар'єрі може принести бурштин. Для людей творчих професій хризоліт стане талісманом, який забезпечить натхнення і нові ідеї.

Діва

Для того, щоб зустріти того самого людини, Діві необхідно вибирати нефрит. Кар'єристам підійде хризоліт, який зможе підвищити ваш авторитет. А яшма поверне спокій представникам знака стихії землі.

читайте такожДорога буде далекою: п'ять знаків зодіаку в травні можуть покинути все, що їм цінно

Терези

Лазурит додасть Терезам сил і впевненості в собі, допоможе прийняти вірне рішення і уникнути помилок. Турмалін - це камінь удачі, а аквамарин приверне в життя любов.

Скорпіон

Чорний опал зможе посилити внутрішній голос Скорпіонів. Ви зможете частіше покладатися на інтуїцію, приймаючи важливі рішення. Аквамарин відведе хвороби і недуги, а гранат зарядить енергією для нових звершень.

Стрілець

Бірюза допомагає залучати удачу, а топаз – багатство, визнання і великі професійні успіхи. А хризоліт прийде на допомогу, коли необхідно прийняти важливе рішення.

читайте такожВезунчики по життю: названі знаки з сильним янголом-охоронцем

Козоріг

Онікс, рубін і малахіт – трійка кращих оберегів для Козерогів. Онікс стане в нагоді завзятим кар'єристам, рубін тим, хто мріє зустріти свою другу половинку, а малахіт тим, хто хоче вгамувати стрес і нервову напругу.

Водолій

Аметист допоможе людям творчого складу максимально розкрити свої таланти, а також приверне в життя удачу і благополуччя, а циркон стане оберегом від бід і нещасть.

Риб

Аквамарин - головний талісман Риб. Він допомагає досягти фінансового благополуччя, вберегти від неприємностей і забезпечити довголіття своєму власникові. Якщо ви мрієте про міцну і щасливу сім'ю – аметист допоможе залучити в життя любов.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти