Поповнення в арсеналі: ЗСУ під Харковом захопили танки і паливозаправник окупантів

2 березня 2022, 06:26
За словами Бутусова, розгромити дві російські БТГр вдалося силами одного батальйону ЗСУ на БМП - 2 з одним ПТРК Javelin.
ВСУ, військові, війна, вторгнення
Арсенал ВСУ поповнився танками однієї з елітних військових частин РФ/ Фото Reuters

Збройні Сили України в бою під Харковом захопили шість новітніх танків Т-80БВМ російських окупантів і паливозаправник. Машини перебували у складі 200-ї мотострілкової бригади ЗС РФ, яка є однією з найбільш елітних частин окупантів.

"Скоро у складі нашого батальйону з'явиться позаштатна танкова рота на новітній російській техніці з мінімальним пробігом. Танк ненажерливий на паливо, але наші воїни захопили ще й паливозаправник", - написав журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

За словами Бутусова, розгромити дві російські БТГр вдалося силами одного батальйону ЗСУ на БМП-2 з одним ПТРК Javelin. Також журналіст уточнив, що Т-80БВМ озброєні новітніми підкаліберними і керованими снарядами.

відео дня

Як раніше писав Главред, вночі 1 березня, після удару ворожої крилатої ракети" Калібр", випущеної з території Білорусі по базі 95 бригади в Житомирі, загорілися житлові будинки.

Водночас українські військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади зайшли в окуповану з 2014 року Горлівку і повернули під свій контроль частину міста.

Під Харковом бійці ЗСУ захопили танки РФ
Під Харковом бійці ЗСУ захопили танки РФ / facebook.com/butusov.yuriy

читайте такожОбдурили і завели в глухий кут: двоє сумчан зуміли голими руками захопити російський БТР

Війна Росії та України-інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти