Поповнить ряди лузерів: про що попереджає Скорпіона гороскоп на вересень-2021

3 вересня 2021, 13:20
Скорпіон у вересні буде вирішувати свої численні проблеми через друзів і знайомих.
Астролог склав гороскоп для Скорпіона на вересень-2021
Гороскоп на вересень-2021 обіцяє Скорпіону вельми непростий період / Анастасія Олейникова для Главреда

На Скорпіона чекає вкрай несприятливий період у вересні-2021. Перший місяць осені продовжить складну тенденцію попереднього періоду, переконавши Скорпіона в тому, що зміни, що марилися йому все літо, дійсно почалися.

У житті представників цього знака стартує новий етап, але поки що жодні чіткі перспективи не простежуються, а, отже, вплинути на розвиток власної долі Скорпіон не зможе. Все це змусить Скорпіона зневіритися, тим більше, зміни відбуватимуться у вересні дуже повільно.

Зрештою, представники цього знака Зодіаку втішаться тим, що рух все-таки почався, і під його монотонний хід вони займуться тими справами, які не вийшло доробити влітку через тривоги з приводу подій, що насуваються. Все це буде мати стосунок до легких літніх турбот і відносин, приємних мрій і молитов про неземні дари, а також до чарівних зустрічей.

Втім, частина мрій, що мають відношення до соціальних контактів, реалізуються у Скорпіона вже у вересні. Зустрічі зі старими друзями і нові знайомства принесуть задоволення представникам знака. Ці зустрічі будуть не тільки приємними, але й корисними – в кінцевому рахунку вони вплинуть на професійне зростання Скорпіона вельми позитивно.

Дивуватися тут нічому – натура Скорпіона така, що будь-яке особисте спілкування він розглядає як потенційно вигідне заняття для своєї кар'єри і поліпшення матеріального добробуту.

Крім того, задоволення від спілкування полягає для Скорпіона в тому, щоб непомітно для оточуючих змусити їх говорити і діяти так, як хочеться Скорпіону. Адже Скорпіон – істинний маніпулятор за своєю суттю.

У вересні у Скорпіона передбачається досить багато приємного проведення часу з друзями. І саме через друзів, хороших знайомих, внутрішній клан Скорпіон буде вирішувати свої численні проблеми.

У плані романтики і любові вересень для Скорпіона стане місяцем знахідок. Наприклад, дні поблизу повного місяця, який намічається на 21 вересня, ознаменуються певною зустріччю, яка змусить серце представників знака битися частіше. В результаті місяць перетвориться на захоплюючий сексуальний роман, де головна роль буде у Скорпіона, при цьому постійно будуть змінюватися другорядні персонажі. Це буде роман, наповнений безрозсудними вчинками і глибокими переживаннями.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

Втім, вірогідні й інші сюжетні лінії, де фігуруватимуть ревнощі і переслідування, зрада і розплата. Все це буде супроводжуватися викидом адреналіну і непідробними стражданнями. Уникнути неприємностей можна буде, якщо виключити зради. Хоча Венера в Скорпіоні буде дуже сприяти зрадам у другій половині місяця.

Якщо ж уникнути зради не вийде, то потрібно щиросердно зізнатися, покаятися в своїх гріхах дружині (або чоловікові) і попросити вибачення у коханої людини. А те, що домогтися вибачення вийде, Скорпіон знає, адже його частіше, ніж інші знаки, викривають в зрадах. Без зрад Скорпіон жити не може.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти