Спроба - страждання: які знаки зодіаку абсолютно несумісні в любові

27 січня 2023, 07:49
5 пар абсолютно несумісних в любові і шлюбі.
Пара, любов
Несумісні знаки зодіаку / pixabay.com

Астрологи розповіли кому з представників зодіакального кола краще навіть не намагатися будувати відносини, адже вони абсолютно несумісні ні в любові ні в шлюбі.

Несумісні знаки зодіаку зі Скорпіоном - Стрілець

Ці два представники зодіакального кола практично ідентичні в характері і манері поведінки. Вони, як правило, не вміють справлятися з емоціями і люблять бути лідерами. Такий стан речей буде викликати постійне суперництво між знаками.

Несумісні знаки зодіаку з Дівою - Водолій

Діви - дуже спокійний знак, Водолій в свою чергу – любить гуляти і веселитися. Поняття свободи, властиве Водоліям у відносинах з Дівою буде ущемлятися, а особисті кордону розмиються, що зробить цей союз нещасним.

Несумісні знаки зодіаку з Раком - Стрілець

Стрільці самі по собі досить егоїстичні, Ракам така манера поведінки і темперамент не близькі. Людям під цими знаками буде складно виходити з конфліктів, адже вони завжди будуть закінчуватися скандалами і криками.

Несумісні знаки зодіаку з Козерогом - Овен

Два знаки, що відрізняються сильним прагненням до лідерства. Такі пари практично приречені на нещастя, єдиний варіант – ще "на березі" розподілити всі обов'язки і стежити за проявом емоцій і характеру.

Несумісні Знак зодіаку з Близнюками - Телець

Тельці - досить домашній знак зодіаку, який мріє про сімейний затишок, чого не скажеш про близнюків, які люблять розважатися. У таких відносинах люди відчувають дуже сильне тяжіння, але час показує ті відмінності, які не дозволяють їм бути щасливими разом.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти