Зурочення чи очищення: навіщо люди залишають сіль під ліжком і на порозі

7 червня 2023, 17:01оновлено 7 червня 2023, 17:55
Сіль здатна вбирати в себе різну енергетику і її використовують для очищення. Але також її можуть розсипати для "зурочення".
сіль, ліжко
Навіщо потрібно залишати сіль під ліжком / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У кожному будинку є своя енергетика. Кожен член сім'ї наповнює нею будинок. Ця енергетика може впливати не тільки на настрій, атмосферу в домі, але навіть на здоров'я і матеріальне становище сім'ї.

Якщо у вашому житті настала чорна смуга, то можна спробувати скористатися звичайною сіллю, яка здатна очищати енергетичне поле.

Більшу частину часу ми проводимо в кімнаті. Адже саме там ми спимо, відпочиваємо. Кращим варіантом буде, якщо ви розмістите стакан з сіллю під своїм ліжком.

відео дня

Навіщо ставити склянку з сіллю під ліжко

Якщо в місці нашого відпочинку буде погана енергетика, то, найімовірніше, це буде впливати і на наш стан. У такому напруженому і енергетично брудному просторі людина не зможе повноцінно і добре відпочити, на нього буде постійно "тиснути" ця негативна енергетика. Принаймні так говорять езотерики.

Варто відзначити, що в спальню взагалі краще не пускати сторонніх людей. Також можна відгородити цю зону від чужих поглядів. Навіть родичам і друзям не місце в спальні. Складніше, звичайно, буде тим, у кого однокімнатна квартира або квартира-студія.

Езотерики стверджують, що сіль має сильну енергію і її часто використовують у багатьох ритуалах. Такі ритуали проводять на зростаючий Місяць.

Якщо ви хочете залучити в вашу сім'ю гроші, то можна насипати сіль в ємність і поставити її під ліжко. Ця сіль повинна постояти там мінімум 24 години. Після цього її потрібно дістати, подякувати вищим силам за допомогу і спустити сіль в раковину або унітаз. Ця сіль повинна контактувати з водою.

Сіль також здатна вбирати в себе енергетику. Якщо ви хочете очистити свій будинок від негативної енергетики, то потрібно висипати 2 столові ложки солі в ємність і попросити, щоб біда, смуток і інші негаразди йшли. Також потрібно закликати удачу і попросити посилити ваш захист.

Цей ритуал можна проводити незалежно від фази Місяця. Сіль потрібно поставити під ліжко на 24 години, після чого висипати в раковину і змити водою.

Цей обряд можна проводити раз на тиждень. Він нейтралізує негативну енергію, а також захистить від поганих людей. Також езотерики стверджують, що сіль дозволяє притягувати успішні справи і збільшувати дохід.

Навіщо сипати сіль на поріг

Сіль можна сипати не тільки під ліжко, але і на поріг. У повір'ях говориться, що сіль на порозі може "палити ноги" людям зі злими помислами. Езотерики рекомендують прочитати молитву над сіллю, щоб вона потужно працювала.

Після цього ваші двері будуть закриті для тих, хто бажає вам зла або володіє негативною енергетикою, що може відбитися і на вас.

Також звертайте увагу на сіль біля свого порога, якщо її розсипали не ви. Нерідко злі люди можуть робити такий обряд, щоб "навести на вас порчу". Якщо ви раптом побачили подібне, то краще змести її, читаючи молитву. Таку сіль потрібно викинути і зробити те ж саме з усім, що з нею стикалося.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти