"Останні місяці Путіна": астролог Росс назвав час смерті глави Кремля згідно з пророцтвом

3 січня 2023, 03:15
Процес повалення Путіна з престолу почнеться у лютому 2023 року, але до його смерті ще потрібно буде трохи почекати.
Владимир Путин, астролог Влад Росс
Астролог Росс назвав час смерті Путіна згідно з пророцтвом/ сайт Кремля, Главред

Російський диктатор Володимир Путін уже не переживе 2023 рік. Існує пророцтво, згідно з яким після смерті понтифіка Бенедикта XVI "згине цар Москви і буде велике аплодування". Це станеться після Великодня.

Про таке пророцтво розповів відомий український астролог Влад Росс в ефірі "Апостроф TV". Він також назвав місяці у 2023 році, коли диктатор РФ може "відійти в інший світ".

За словами астролога, на можливу близьку смерть російського диктатора вказують планети в його гороскопі. Так, у Путіна чорний місяць входить до будинку смерті якраз у травні-червні 2023 року, тому в ці місяці глава Кремля якраз і може померти.

Також у гороскопі Путіна до будинку смерті входить Марс. Ця планет пов'язана з поваленням його з престолу, і цей процес може початися для нього вже в лютому-березні, зазначає Росс.

Астролог також додав, що смерть Путіна може бути такою ж самою, як у Усами Бен Ладена. Його відхід з життя може передбачати "томагавки" (американська багатоцільова високоточна дозвукова крилата ракета великої дальності компанії Raytheon – ред.), удари по всіх його бункерах і знищення. При цьому порох диктатора РФ можуть розвіяти десь в океані, щоб навіть могили не залишилося.

"Таке я бачу знищення. Тому Путіна 2023 року не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр", – зазначає астролог.

Нагадаємо, колишній Папа Римський Бенедикт XVI помер у суботу, 31 грудня. Він відійшов з життя у резиденції у Ватикані на 96-му році.

Нагадаємо, постійний представник Польщі в Організації Об’єднаних Націй Кшиштоф Щерський розповів, як засадити диктатора РФ за ґрати. Він наголосив, що якщо Захід намагатиметься зберегти обличчя диктатору РФ, це стане останнім цвяхом у труну повоєнного порядку.

Раніше російський політолог Іван Преображенський зазначав, що Путіна у 2023 році спіткає нова проблема. Хоч загалом росіяни продовжать мовчки підкорятися путінському режиму і смиренно переноситимуть наслідки санкцій, на главу Кремля все більше "нападатимуть" матері, дружини та інші рідні російських окупантів, які загинули на війні проти України. І він може запустити проти них репресії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти